Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

! Justin Bieber - 'Yummy' - Νέο τραγούδι & music video!

‘Yummy’
Νέο single.

cid:image004.jpg@01D5C16F.B7FF7340
O βραβευμένος superstar Justin Bieber επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα Χριστούγεννα, αφού ανακοίνωσε την δισκογραφική του επάνοδο το 2020. Το ‘Yummy’ λοιπόν είναι το πρώτο single του τραγουδιστή από το πολυαναμενόμενο ολοκαίνουργιο album του που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου του singleBieber δίνει στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της νέας περιοδείας του που θα ξεκινήσει στο Seattle της Αμερικής, στις 14 Μαΐου.
Τόσο η είδηση του νέου υλικού, όσο και η είδηση της περιοδείας φτάνουν στους φανς του καλλιτέχνη μαζί με τη μίνι σειρά ορισμένων επεισοδίων που θα βγάλει ο Justin Bieber σε συνεργασία με το YouTube. Η σειρά ονομάζεται Justin BieberSeasons και είναι ένα ντοκυμαντερ όπου ο Bieber μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή του, από τις χαρές του γάμου μέχρι τους αγώνες του σε δύσκολες περιόδους, καθώς επιστρέφει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το νέο άλμπουμ του μετά το 2015. 
Το Justin BieberSeasons θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 27 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από 10 μίνι-επεισόδια.
Δείτε εδώ το trailer για το ‘Justin BieberSeasons’:
Ο Justin Bieber κατά την πορεία της καριέρας του έχει συνολικά περισσότερο από 50 δισεκατομμύρια streams και περισσότερο από 60 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμΤο album ‘Purpose μόνο που κυκλοφόρησε το 2015, είχε 21 εκατομμύρια πωλήσεις, παγκοσμίως.
Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company
A close up of a logo

Description automatically generatedcid:image006.jpg@01D5C16F.B7FF7340

Δεν υπάρχουν σχόλια: