Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

🎹 Όλη η μουσική δημιουργία στα χέρια σας!

MINILOGUE XD  / MINILOGUE XD PW / MINILOGUE-M
Αναλογικό synthesizer επόμενης γενιάς
Σε μια εποχή όπου η αγορά έχει κατακλυστεί με αναλογικά synthesizers που απλά προσπαθούν να αντιγράψουν το παρελθόν, η Κοrg πρωτοπορεί παρουσιάζοντας για τον μουσικό του σήμερα το ξεχωριστό σε δυνατότητες MinilogueXD. Το MinilogueXD είναι ένα πλήρες αναλογικό Synth με τέσσερις νότες πολυφωνία, 2 αναλογικούς ταλαντωτές (VCO,s), αναλογικό φίλτρο (VCF), ampEG και EG. Επιπλέον, η Κorg θέλοντας να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας ήχων εξόπλισε το MINILOGUE με την επαναστατική Multiengine.
Η Multiengine πέρα από τις επιλογές θορύβου και της VPN FM σύνθεσης, δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να φορτώσει στο Minilogue XD μέχρι 16 επιπλέον νέες μηχανές ήχου, οι οποίες εξελίσσονται από χρήστες καθώς και τρίτους κατασκευαστές software. Στον τομέα των Effects πέρα από τα διαφορετικά Modulation, Reverbs και Delays που ήδη διαθέτει, μπορεί ο χρήστης να φορτώσει νέα Effects στις διαθέσιμες USER θέσεις (8 slots για κάθε είδος effect). Επίσης διαθέτει 16-step πολυφωνικό Sequencer με δυνατότητα motion sequence τεσσάρων παραμέτρων και 500 προγράμματα (200 εργοστασιακά και 300 για τον χρήστη).
Το MinilogueXD δεν είναι ένα ακόμα αναλογικό synth, αλλά ένα εντελώς ξεχωριστό synthesizer που συνδυάζει ιδανικά τον αυθεντικό αναλογικό ήχο με τις τεχνολογικές εξελίξεις του σήμερα, με σκοπό να προσφέρει νέους «ηχητικούς δρόμους» στον σύγχρονο μουσικό.
Διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο χρώμα (MINILOGUE XD-PW) καθώς και σε Μodule (MINILOGUE-M).
Ψηφιακά πιάνα Β2 από την KORG
Το B2 αποτελεί τη νέα γενιά ψηφιακού πιάνου από την KORG που εστιάζει στην ευκολία χρήσης. Ιδανικό ως πρώτο πιάνο για έναν νέο παίκτη, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή του για να θυμίζει την αίσθηση ενός πραγματικού πιάνου.
Είναι γεμάτο με προσεκτικά επιλεγμένους ήχους, ξεκινώντας από τα θρυλικά Grand πιάνα από όλο τον κόσμο. Το σύγχρονο λογισμικό του εγγυάται μια πραγματικά σύγχρονη αίσθηση και εμπειρία.
Το B2 αρχικά διατίθεται σε απλή μορφή πιάνου stage με βαρυκεντρισμένο πληκτρολόγιο και μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση, το B2SP διατίθεται μαζί με μια εύκολα συναρμολογούμενη βάση και τρία πεντάλ, ενώ το B2N διαθέτει ημι-βαρυκεντρισμένο πληκτρολόγιο.
Αυτή η σειρά των τριών μοντέλων δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν το τέλειο πιάνο για τις ανάγκες τους. Το B2 είναι ένα πιάνο για οποιοδήποτε επίπεδο, από αρχάριους έως έμπειρους χρήστες που αναζητούν κάτι άνετο για εξάσκηση.
Παρέχονται συνολικά 12 ήχοι που καλύπτουν ένα ευρύ ηχητικό φάσμα, ξεκινώντας με πέντε βασικούς ήχους πιάνου, ενώ παράλληλα υπάρχουν ήχοι όπως electric piano, organ, harpsichord και strings.
Τα νέα KORG Volca συμπληρώνουν την ομώνυμη σειρά!

Η KORG επεκτείνει την σειρά Volca με 3 νέα modules, τα Drum, Modular και NuBass που συμπληρώνουν την ήδη επιτυχημένη σειρά με ποιοτικές, αλλά και προσιτές λύσεις της μουσικής παραγωγής. Όλα τα Volca διαθέτουν ενσωματωμένο ηχείο και μπορούν να λειτουργήσουν είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα modules της σειράς Volca.
  • Το Volca Drum είναι ένα ψηφιακό drum machine με 6 part DSP γεννήτρια ήχων που κατασκευάστηκε με μια διαφορετική φιλοσοφία από τα ήδη υπάρχοντα drum machines της αγοράς, προσφέροντας εντελώς νέους ήχους που συνδυάζονται με τα ενσωματωμένα εφέ και το sequenser.
  • To Volca Modular είναι ένα αναλογικό synthesizer που μπορεί να δημιουργήσει West Coast Style ήχους φτιάχνοντας Patches με τα καλώδια που περιέχονται στη συσκευασία. Το Volca Modular διαθέτει 8 modules και 50 patch points και επιτρέπει στον χρήστη να φτιάξει ήχους που είναι έξω από τα συνηθισμένα.
  • To Volca Nubass είναι ένα αναλογικό synthesizer για την δημιουργία ήχων μπάσου αλλά με την οδήγηση της λάμπας. Συγκεκριμένα, το Volca Nubass διαθέτει Nutube λάμπα που διαμορφώνει τον ήχο και δίνει πλούσιες αρμονικές και τη χροιά της λάμπας εμπλουτίζοντας τον ήχο του μπάσου. Επιπλέον με το 16part sequencer μπορούμε να φτιάξουμε ή να παραμετροποιήσουμε τις ρυθμικές μας ακολουθίες.
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: