Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Νέγρος Του Μοριά & Kareem Kalokoh - «On Repeat» & «Δύσκολες Μέρες»

Νέγρος Του Μοριά & Kareem Kalokoh - «On Repeat» & «Δύσκολες Μέρες»
Ακόμα δύο από τα νέα τους hits είναι διαθέσιμα στο YouTube!


Ο Νέγρος Του Μοριά και ο Kareem Kalokoh μοιράζονται στο YouTube ακόμα δύο hits, τα «On Repeat» και «Δύσκολες Μέρες», από το πρόσφατο album «Kompilation» που κυκλοφορεί από την Panik Records!
Το «On Repeat» και το «Δύσκολες Μέρες» μας γεμίζουν με τον «φρέσκο» ήχο της Αθήνας και την πιο μοντέρνα hip hop προσέγγιση, όπως ακριβώς κάνουν και τα 14 tracks του album.
Την παραγωγή του «On Repeat» υπογράφει ο MaslaG και του «Δύσκολες Μέρες» ο Dennis Green, δύο μέλη της κολεκτίβας παραγωγών και συνθετών με τους οποίους συνεργάστηκαν για το album ο Νέγρος Του Μοριά κα ο Kareem Kalokoh.
Το «Kompilation» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και στα ψηφιακά καταστήματαhttps://smarturl.it/kompilation
Δείτε τα official audio releases: 
CREDITS
Artists: Negros Tou Moria, Kareem Kalokoh
Produced by: MaslaG


CREDITS
Artists: Kareem Kalokoh, Mike Daree, Musah
Produced by: Dennis Green
Additional vocals: Νέγρος Του Μοριά
Λίγα λόγια για τους δύο καλλιτέχνες
ΝΕΓΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ 
Στην Ελλάδα της δραχμής και της μεταπολίτευσης, γεννιέται στους Αμπελόκηπους, μια Παρασκευή, ο Kofi ο Άτακτος . Ο Νέγρος του Μοριά, όπως αποκαλείται ο ίδιος, γεννήθηκε από γονείς με καταγωγή από την Γκάνα, που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα στις αρχές του ‘90 για μια καινούρια και έντιμη ζωή. Τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στην Κυψέλη. Λατρεύει την ελληνική αργκό και είναι από τους λίγους Αφροέλληνες που χρησιμοποιούν το λεξικό της πιάτσας και της ουσίας. Ο Νέγρος Του Μοριά έκανε το Ντεμπούτο του το 2012 με το mixtape «Μ.Μ.Π.Τ.Π», με συντελεστές τους DJ KIDKUT, Evan SBK και Slikidi Slik. Εμφανίστηκε στο THHF ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης για την χρονιά 2014.  Ξεκίνησε να γράφει το «Ακούγοντας Και Μαθαίνοντας» στις 26 Νοεμβρίου του 2012 και το κυκλοφόρησε το 2016. Την ίδια χρονιά (2016), κυκλοφόρησε το album #MΠΕΣΑ, με 8 από τα 15 τραγούδια του δίσκου να μένουν έως και τρεις εβδομάδες στο 50 Viral Greece του Spotify chart.
KAREEM KALOKOH
Ο Kareem Kalokoh είναι ένας καλλιτέχνης από την Σιέρα Λεόνε, αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα. Είναι μέλος και συνιδρυτής της κολεκτίβας ATH KIDS. Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο «Congo» και, πλέον, θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ξενόγλωσσους ράπερς της Ελλάδας. Πλέον τα τραγούδια του απαριθμούν εκατομμύρια Youtube views και Spotify streams.
2019 PANIK RECORDS

Δεν υπάρχουν σχόλια: