Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

📱 Ebooks: Διαβάστε εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού


Γεμίστε τη ζωή σας σελίδες, λέξεις, εικόνες και ιστορίες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν είναι μαγεία, είναι απλά e-books, βιβλία σε ψηφιακή μορφή, για να διαβάζετε όπου θέλετε, όποτε θέλετε. Μια τεράστια συλλογή από βιβλία για κάθε γούστο ανοίγεται μπροστά σας και κάνει το διάβασμα πιο εύκολα προσβάσιμο από ποτέ. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξετε ανάλογα με τις αναγνωστικές προτιμήσεις σας.
Ένα βιβλίο είναι λίγο, πολύ λίγο

Olivia Manning
Βαλκανική Τριλογία Paul Auster
Μέρα / Νύχτα
Ταξίδια στο σκριπτόριο και Άνθρωπος στο σκοτάδι
Ένα μεγάλο έργο για έναν μεγάλο έρωτα και έναν μεγάλο πόλεμο, η Βαλκανική Τριλογία είναι το σημαντικότερο λογοτεχνικό έργο της μεταπολεμικής βρετανικής σκηνής. Στην καρδιά της τριλογίας βρίσκεται η συναρπαστική ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού Βρετανών. Με τους ανέμους του πολέμου να σφυρίζουν και το βουητό των Ναζί να σπέρνει τον τρόμο, ακολουθούμε το ταξίδι του ζευγαριού από το Βουκουρέστι στην Αθήνα, στην προσπάθειά του να προστατευθεί από τη λαίλαπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Δύο μεταφυσικά μυθιστορήματα από τον μετρ του είδους που αντικατοπτρίζουν το ένα το άλλο και προορίζονται να διαβαστούν μαζί. Δύο άντρες εγκλωβισμένοι σε ένα δωμάτιο πασχίζουν να ξεφύγουν από τον λαβύρινθο της πραγματικότητας: ο ένας άξαφνα ξυπνά σε μια ακατανόητη πραγματικότητα, ο άλλος λαχταρά να κοιμηθεί για να ξεφύγει από αυτή. Μια διλογία που θα κάνει τη νύχτα μέρα και το αντίστροφο.

13,99 €

9,99 €
Νέα αστυνομικά για γερούς λύτες

Niklas Natt Och Dag
1794: Οι σκοτεινές μέρες της Στοκχόλμης You-Jeong Jeong
Ο καλός γιος
Η νέα φλέβα χρυσού της αστυνομικής λογοτεχνίας επιστρέφει με ένα ακόμα πιο δυνατό βιβλίο, το δεύτερο της συγκλονιστικής ιστορικής νουάρ τριλογίας με φόντο τη Στοκχόλμη του 18ου αιώνα η οποία θα γνωρίσει τις σκοτεινότερες μέρες της, καθώς τα προσωπεία πέφτουν και η λάμψη του παλιού καθεστώτος υποχωρεί μπροστά στον ζόφο που κρύβεται στις γωνιές της. Απολύτως ακαταμάχητο, απολαυστικά καλό και συναρπαστικά βίαιο, ο Ταραντίνο της λογοτεχνίας, θα σας βυθίσει μονομιάς στο σύμπαν του 1794.
Η νέα μεγάλη σχολή του αστυνομικού είναι η Κορέα και εμείς σας έχουμε τη μάστερ του είδους με ένα σοκαριστικό και εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ που διερευνά τα μυστήρια του νου και της μνήμης, και μια διεστραμμένη σχέση μητέρας γιου. Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου; Ένα έργο που θα παίξει με το μυαλό σας και συγκαταλέγεται στις καλύτερες τελευταίες κυκλοφορίες αστυνομικών μυθιστορημάτων σύμφωνα με την Guardian.
Η Νοτιοκορεάτισσα You-Jeong Jeong που θεωρείται ο διάδοχος του Stephen King στη χώρα της γράφει για τη φύση του κακού που κοιμάται μέσα μας.

11,99 €

11,99 €
Ταξίδια στον ουρανό
Διονύσης Π. Σιμόπουλος
Ο ουρανός της Ελλάδας: Άνοιξη
Η νέα σειρά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μας κάνει να κοιτάμε ψηλά στα αστέρια. Ο δημοφιλέστερος και πλέον έγκριτος εκλαϊκευτής αστρονομίας στην Ελλάδα μας ξεναγεί στον ελληνικό ουρανό ανά εποχή. Το πρώτο βιβλίο της σειράς μας ξεναγεί στον ανοιξιάτικο ουρανό της χώρας, ξεδιπλώνοντας, όπως μόνο ο ίδιος ξέρει να κάνει, τα μυστικά και τη μαγεία των αστερισμών.

8,99 €
Ιππότες, κάστρα, θρύλοι...στην Αθήνα
Λευτέρης Καντζίνος
Αθήνα 1204-1456: Τα άγνωστα χρόνια
Φαντάζεστε ποτέ την πρωτεύουσα γεμάτη ιππότες με χρυσοποίκιλτες πανοπλίες, κάστρα, πριγκίπισσες, βασιλείς και τυχοδιώκτες που έκαναν το παν για την εξουσία; Ο ιστορικός Λευτέρης Καντζίνος φωτίζει τη μεσαιωνική Αθήνα μεταξύ του 13ου και του 15ου αιώνα. Ύστερα από πολυετή έρευνα, ξεδιπλώνει μια άγνωστη ιστορική περίοδο 300 ετών γεμάτη δολοπλοκίες και ερωτικά πάθη, αθέτηση όρκων και παρασκηνιακές συνωμοσίες, καθώς και όνειρα που μετατράπηκαν σε εφιάλτες.

10,99 €
Τα απολύτως απαραίτητα – Τα αγαπήσατε και τα αναδείξατε σε μπεστ σέλερ

Jo Nesbo
Μαχαίρι Jane Harper
Η ξηρασία
Η δωδέκατη και σκοτεινότερη περιπέτεια του αγαπημένου Χάρι Χόλε από τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας.
To δυναμικό ντεμπούτο της συγγραφέα-αποκάλυψη από την Αυστραλία. Εν μέσω της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων εκατό χρόνων, βαθιά θαμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Θα το απολαύσουμε σύντομα και στο σινεμά με τον Έρικ Μπάνα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

12,99 €

9,99 €

Bill Bryson
Το σώμα Τζον Χιρστ
Σύντομη ιστορία της Ευρώπης
Απολύτως προσιτό και εξόχως εθιστικό, γραμμένο με αφοπλιστικό χιούμορ και άφθαστη ευφυΐα από τον μεγαλύτερο σύγχρονο εκλαϊκευτή, το Σώμα θα σας συναρπάσει με τα απίστευτα επιστημονικά δεδομένα που θα μάθετε για το σώμα που κατοικείτε.
Ένα πανόραμα της ευρωπαϊκής ιστορίας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Θα γνωρίσετε έναν απίθανο πρωταγωνιστικό θίασο: από ευσεβείς ιππότες έως φιλοπόλεμους πάπες, από Γερμανούς ρομαντικούς έως Γάλλους επαναστάτες, από απλούς ανθρώπους έως ιδιοφυείς ηγέτες. Θα το διαβάσετε σε δυο μέρες, θα το θυμάστε για μια ζωή.

12,99 €

5,99 €
Ακαταμάχητες προσφορές
επιλέξτε ebooks σε μοναδικές τιμές. Μια ευκαιρία να εμπλουτίσετε την ψηφιακή σας βιβλιοθήκη με ενδιαφέροντα βιβλία γνωστών συγγραφέων
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες νέες κυκλοφορίες ψηφιακών βιβλίων.
Τα ebooks των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε αρχείο pdf ή epub κρυπτογραφημένο (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε υπολογιστή, laptop, κινητό ή tablet (μέσα από τον Adobe Digital Editions).

Δεν υπάρχουν σχόλια: