Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

📢 Προσφορές βιβλίων - Μένουμε σπίτι διαβάζοντας



Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
Με βιβλία σε απίστευτες προσφορές
για όλα τα γούστα και τις ηλικίες
«Αναζήτησα τη γαλήνη παντού και πουθενά δεν τη βρήκα,
παρά σε μια γωνιά μ’ ένα βιβλίο».
Άγνωστος
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική με μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα βιβλία μικρών και μεγάλων αναγνωστών. Προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά και των γύρω μας και μένουμε σπίτι όσο μπορούμε, αγκαλιά με όλα εκείνα τα βιβλία που θα μας κάνουν να ταξιδέψουμε και να δούμε τα πράγματα με αισιοδοξία. Ανακαλύψτε βιβλία για όλες τις ηλικίες και τις αναγνωστικές προτιμήσεις.
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Το δωμάτιο του Τζοβάνι του Τζέιμς Μπόλντουιν Ο παπαγάλος του Φλωμπέρ του Julian Barnes
Ένα συγκλονιστικό βιβλίο πάθους και θανάτου που αντικατοπτρίζει την προσωπική πάλη του συγγραφέα µε τη σεξουαλική αµφισηµία, τη σύγκρουση ανάµεσα στην αλήθεια του κορµιού και τα ψέµατα του µυαλού.
Πνευματώδες και ξελογιαστικό, το βιβλίο είναι μια πρωτότυπη βιογραφία ενός σπουδαίου λογοτέχνη αλλά και η αυτοβιογραφία του ίδιου του αφηγητή που προσπαθεί να εκλογικεύσει τη ζωή του μέσα από την πορεία της ζωής του Φλωμπέρ.
Σελίδες: 320 Σελίδες: 320

Όταν όλα καταρρέουν της Nicole Krauss Το ματωμένο του έργο του Graeme Macrae Burnet
Ένα σαγηνευτικό πανόραμα από μια εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέα, αποτυπωμένο σε τέσσερις πολαρόιντ, η ιστορία ενός υπέροχου γραφείου καθώς ταξιδεύει στη διάρκεια του 20ού αιώνα από τον έναν ιδιοκτήτη στον άλλο. Μια ακαταμάχητη και πρωτότυπη ιστορία τριών φόνων, ένα σαγηνευτικό θρίλερ για την αμφιλεγόμενη φύση της αλήθειας. Γραμμένο με μαύρο χιούμορ, θα ταράξει τα νερά και θα βάλει φωτιά στη φαντασία σας.
Σελίδες: 400 Σελίδες: 392


Φορμόλη του Arnaldur Indridason Αγνοούμενη μέχρι αποδείξεως του εναντίου της Susie Steiner
Η πρώτη περιπέτεια του δημοφιλούς επιθεωρητή Έτλεντουρ που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο και μετρά ήδη εκατομμύρια θαυμαστές. Μια ανατριχιαστική ισλανδική σάγκα της εποχής του DNA που θα σας καθηλώσει. Ένα σπάνιο βιβλίο για μια ντετέκτιβ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, μια μυστηριώδη εξαφάνιση και μια κούρσα ενάντια στον χρόνο. Αριστοτεχνικά γραμμένο, κεντρίζει το ενδιαφέρον με τους ακαταμάχητους χαρακτήρες του.
Σελίδες: 320 Σελίδες: 488

Leonardo Da Vinci: Πτήσεις του μυαλού του Charles Nicholl Οι σύμβουλοι του Στάλιν της Sheila Fitzpatrick
Μια πλούσια εικονογραφημένη βιογραφία από τον πολυβραβευμένο συγγραφέα αντάξια της πολυσχιδούς προσωπικότητας του Ιταλού καλλιτέχνη.
«Αν είναι να διαβάσετε μία βιογραφία για τον Leonardo Da Vinci, πρέπει να είναι αυτή».
Observer Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο βιβλίο παρουσιάζει µια νέα εικόνα του Στάλιν µέσα στον περίγυρό του που αλλάζει την αντίληψή µας για τη διακυβέρνηση του σοβιετικού καθεστώτος.
Σελίδες: 848 Σελίδες: 656
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ

Εγώ και οι εποχές της Λίσμπετ Σλέγκερς Ο Μπρούνο έχει 100 φίλους της Φραντσέσκα Πιρόν
1-3 ετών 5+
Ένα βιβλίο γεμάτο χιόνι, ανθισμένα λουλούδια, λαμπερό ήλιο και στάλες της βροχής. Εστιάζοντας στον κόσμο του παιδιού, προσφέρει αναγνωρίσιμες εικόνες για τη φύση και τις τέσσερις εποχές.
Ένα βιβλίο για την πραγµατική φιλία, που θίγει ταυτόχρονα το ζήτημα της αλόγιστης χρήσης των κινητών και της τεχνολογίας, που θα συναρπάσει τα παιδιά.
Σελίδες: 64 Σελίδες: 64

Η Αλίκη στη Χώρα της Βαρεμάρας του Έντουαρντ Μπέρι Το σχέδιο της Ρέιμι της Κέιτ ΝτιΚαμίλο
9+ 10+
Από τη σειρά «Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκ εποτέ», η Άλμπα και ο Ντιέγκο πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σώσουν το Άσπρο Κουνέλι και να μην επιτρέψουν η Χώρα των Θαυμάτων να μετατραπεί σε Χώρα της Βαρεμάρας! Τρία κορίτσια και μια φιλία που άλλαξε τη ζωή τους. Γεμάτο περιπέτεια, κινδύνους και μερικά θαύματα εδώ κι εκεί, μια συγκινητική, τρυφερή και δροσερή ιστορία για την αγάπη και την απώλεια.
Σελίδες: 256 Σελίδες: 248

Φανταστικός φίλος του Α.Φ. Χάρολντ Η κατάρα του φιδιού του Τόνι Άμποτ
10+ 10+
Πώς μπορεί ένα αγόρι που δεν υπάρχει να επιβιώσει χωρίς έναν φίλο να τον ονειρεύεται; Μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια, τη φαντασία και όλα αυτά που δεν υπάρχουν… Το δεύτερο βιβλίο από τη σειρά «Η κληρονομιά του Κοπέρνικου» είναι ένα συναρπαστικό αλλά και διαφωτιστικό φανταστικό ταξίδι: 12 κρυμμένα κειμήλια, μια αρχαία χρονομηχανή και ένας αγώνας δρόμου για να σωθεί ο κόσμος από την καταστροφή.
Σελίδες: 240 Σελίδες: 512
ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ - ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ NON-STOP

Κασετίνα Jo Nesbo και Χάρι Χόλε: Η νυχτερίδα // Οι κατσαρίδες // Ο κοκκινολαίμης Κασετίνα Camilla Lackberg: Το χρυσό κλουβί // Ο θηριοδαμαστής
Οι τρεις πρώτες περιπέτειες του θρυλικού επιθεωρητή Χάρι Χόλε. Αποκτήστε σε μια κασετίνα τις κλασικές, πλέον, ιστορίες που μας έκαναν όλους να εθιστούμε στο αδιανόητο δίδυμο Nesbo-Χόλε και διαβάστε πώς ξεκίνησαν όλα.
Δύο μυθιστορήματα που κόβουν την ανάσα από τη Σουηδή Αγκάθα Κρίστι που μετράει πάνω από 26 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, για ατελείωτες στιγμές σασπένς.
Κασετίνα: Οι Μαγεμένες // Πέρα από τα Παλιά Ασήμια της Μαίρης Κόντζογλου
Δύο βιβλία που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες για το συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία, τους μύθους και τις παραδόσεις της Καππαδοκίας και της Θεσσαλονίκης.
Κασετίνα Οδός των φίλων: Δε θέλω να πάω σχολείο // Κολλημένος στην οθόνη // Είμαι ερωτευμένη // Θέλω ένα σκυλάκι της Σιλβέν Ζαουί
7+
Ένα πανόραμα της ευρωπαϊκής ιστορίας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Θα γνωρίσετε έναν απίθανο πρωταγωνιστικό θίασο: από ευσεβείς ιππότες έως φιλοπόλεμους πάπες, από Γερμανούς ρομαντικούς έως Γάλλους επαναστάτες, από απλούς ανθρώπους έως ιδιοφυείς ηγέτες. Θα το διαβάσετε σε δυο μέρες, θα το θυμάστε για μια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: