Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

📱 Μένουμε σπίτι παρέα με μοναδικά αστυνομικά ebook!



ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Με ένα κλικ
Τα ebooks είναι ό,τι καλύτερο για τις μέρες στο σπίτι. Τα αστυνομικά ebooks απλά εκτινάσσουν την αναγνωστική μας εμπειρία στα ύψη! Η αστυνομική λογοτεχνία τώρα κοντά σας με ένα απλό κλικ. Όλος ο κόσμος του σασπένς ανοίγεται μπρος στα μάτια σας, μέσα από το κινητό ή το tablet σας. Ακόμα το σκέφτεστε;
Μία ζωή είναι λίγη

Stuart Turton
Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ
Μετάφραση: Θοδωρής Τσαπακίδης Tana French
Ξένο δέρμα
Μετάφραση: Δέσποινα Δρακάκη
Ώσπου να καταφέρει να εξιχνιάσει τον φόνο της ο Έιντεν –ένας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι στο Μπλάκχιθ– η μέρα θα επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά. Και κάθε φορά, θα τελειώνει με τον ίδιο μοιραίο πυροβολισμό. Ένα έργο μοναδικό, αναζωογονητικό και ευφυές που θα το σκέφτεστε για πολύ καιρό αφότου το διαβάσετε.
Στο δεύτερο βιβλίο της η Tana French δημιουργεί μια δεύτερη ταυτότητα για την ντετέκτιβ Κάσι Μάντοξ και παίζει με τη φαντασίωση κάθε μοναχικού παιδιού που θα ήθελε να ζήσει μια παράλληλη ζωή. Ένα συγκλονιστικό θρίλερ για τη λαχτάρα του να ανήκεις κάπου που θα σας ξελογιάσει. Μια από τις καλύτερες συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας, μια μεγάλη συγγραφέας που θα σας συναρπάσει.

11,99 €

12,99 €
Γυναικείες φωνές που καθηλώνουν

Jane Harper
Άγρια φύση
Μετάφραση: Χίλντα Παπαδημητρίου You-Jeong Jeong
Ο καλός γιος
Μετάφραση: Αμαλία Τζιώτη
Η δεύτερη συγκλονιστική περιπέτεια του Άρον Φαλκ θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον με το πνεύμα, την ατμόσφαιρα και το σασπένς της. Πέντε γυναίκες εγκαταλείπουν την άνεσή τους και διασχίζουν ένα πάρκο άγριας φύσης στην αυστραλιανή ενδοχώρα. Στο τέλος της διαδρομής όμως θα μείνουν μόνο τέσσερις... Και καθεμία έχει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία για το τι ακριβώς τους συνέβη.
Η νέα μεγάλη σχολή του αστυνομικού έρχεται από την Κορέα και θα σας καθηλώσει με την ιδιοφυή πλοκή που αγγίζει τα όρια της διαστροφής. Ο Γιου-Τζιν, ένας υποδειγματικός γιος, ξεκινά μια απεγνωσμένη αναζήτηση του δολοφόνου της μητέρας του. Και αν τελικά είναι ο ίδιος; Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς, αν δεν εμπιστεύεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό;

9,99 €

11,99 €
Το σκοτάδι της Σκανδιναβίας

Niklas Natt och Dag
1794: Οι σκοτεινές μέρες της Στοκχόλμης
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης Arne Dahl
Έξι επί δύο
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Η συγκλονιστική συνέχεια του διεθνούς μπεστ σέλερ 1793 συνδυάζει μοναδικά το ιστορικό μυθιστόρημα με την αστυνομική λογοτεχνία. Μια ιστορία που θα σας συνεπάρει με τις έντονες ηθικές συγκρούσεις σ’ έναν βαθιά ανήθικο και παρακμιακό κόσμο. Εν μέσω όλου αυτού του σκότους ωστόσο, υπάρχει πάντα ένα αμυδρό φως στην άκρη του τούνελ. Μπείτε στο σκοτεινό σύμπαν του Niklas Natt och Dag, της νέας φλέβας χρυσού του αστυνομικού.
Στη συναρπαστική συνέχεια του Επτά µείον ένα, ο Σαµ και η Μόλι αναλαμβάνουν µια αποστολή που συνδέεται µε µια ανησυχητική υπόθεση του παρελθόντος. Ένα σκοτεινό και καθηλωτικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην παγωμένη σουηδική τούνδρα. Ο Arne Dahl στα καλύτερά του.

11,99 €

11,99 €
Βρετανικά αστέρια μυστηρίου

Stuart Neville
Δεσμοί αίματος
Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη Clare Mackintosh
Ξέχασέ με
Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη
Tο καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημά του σύμφωνα με τους New York Times, τους Irish Times και τους Los Angeles Times. Η Σερίνα Φλάναγκαν έχει µόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση και έχει να αντιµετωπίσει ένα βουνό από ανοιχτές υποθέσεις. Σύντοµα θα ανακαλύψει ότι ακόµα και οι υποθέσεις που έχουν κλείσει µπορούν να σκορπίσουν τον τρόµο στους δρόµους του Μπέλφαστ.
H Clare Mackintosh κάνει πάλι το θαύμα της και μας παραδίδει μια ιστορία γεμάτη ανατροπές. Ευφυές και αριστοτεχνικά γραµµένο, θα σας βυθίσει σε μια αξέχαστη αναγνωστική απόλαυση. Με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά, η Άννα νιώθει την έλλειψη της µητέρας της περισσότερο από ποτέ και αρχίζει να θέτει ερωτήµατα για τον θάνατο των γονιών της. Κάποιες φορές, όμως, είναι πιο ασφαλές να αφήνεις τα πράγµατα να ξεχαστούν…

10,99 €

9,99 €
Το παρελθόν καταδιώκει

Yrsa Sigurdardottir
Λύτρωση
Μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς Karin Brynard
Ματωμένη έρημος
Μετάφραση: Χρήστος Αρμάντο Γκέζος
Η βασίλισσα του ισλανδικού νουάρ γράφει ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα για τη σκοτεινή πλευρά των social media. Η τρίτη περιπέτεια του ντετέκτιβ Χούλνταρ και της ψυχολόγου Φρέιγια δεν είναι παίξε γέλασε: είναι βάρβαρη, βασανιστική και τελειώνει με μια ευφυέστατη ανατροπή της τελευταίας στιγμής.
Η συγκλονιστική φωνή ενός αστυνομικού από την Νότια Αφρική μάς εισάγει σε έναν κόσμο συχνά αθέατο και εξερευνά το συγκρουσιακό παρελθόν της χώρας. Ένας βασανισμένος μπάτσος, μια άγρια δολοφονία και τα μυστικά όλων γυμνά στο ανελέητο φως της ερήμου. Πλοκή που βάζει φωτιά στις σελίδες. Η αστυνομική λογοτεχνία στο απόγειό της.

11,99 €

10,99 €
Ακαταμάχητες προσφορές
Τα ebooks των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε αρχείο pdf ή epub κρυπτογραφημένο (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε υπολογιστή, laptop, κινητό ή tablet (μέσα από τον Adobe Digital Editions).

Δεν υπάρχουν σχόλια: