Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

✏ Μαθαίνουμε στο σπίτι με τα καλύτερα εκπαιδευτικά βιβλία!



ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Εκπαιδευτικά βιβλία προσχολικής αγωγής
Βιβλία επανάληψης και γνώσεων για τα παιδιά του Δημοτικού
Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού συνεχίζουν να μένουν στο σπίτι και, έτσι, συνεχίζουν να μαθαίνουν από εκεί. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φροντίζουν ώστε οι μικροί μας φίλοι να μη μείνουν πίσω στις γνώσεις τους, να φρεσκάρουν όλα όσα έχουν διδαχτεί και να μάθουν ακόμα περισσότερα, σύμφωνα με την ύλη της κάθε τάξης. Με διασκεδαστικά βιβλία, βασισμένα στις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, μαθαίνουμε από το σπίτι και προχωράμε μπροστά!
Μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή να τα παραγγείλετε από το eshop μας.
Για την προσχολική εκπαίδευση και το Νηπιαγωγείο

Κατερίνα Χριστόγερου
Προγραφικές ασκήσεις και ασκήσεις λεπτής κινητικότητας για το Νηπιαγωγείο και την Α’ Δημοτικού Ευθυμία Ανδριώτη , Κωνσταντίνα Αρμενιάκου
Ταξίδι στη χώρα της αλφαβήτας
Με αυτό το βιβλίο τα παιδιά θα εξασκηθούν στο να πιάνουν σωστά το μολύβι, το πινέλο, το ψαλίδι και να χειρίζονται διάφορα αντικείμενα της καθημερινότητάς τους.
Τι θα γινόταν αν μια μέρα όλα τα γράμματα της Αλφαβήτας αποφάσιζαν να πάνε διακοπές; Μέσα από μια διασκεδαστική ιστορία και πολλά ευχάριστα παιχνίδια, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας ταξιδεύουν στη Χώρα της Αλφαβήτας και διασκεδάζουν με τα γράμματα.

Κατερίνα Χριστόγερου
Στη γειτονιά των σχημάτων. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας Elniplex
Τα φυλλαράκια της Τέχνης
Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες
Τα παιδιά παίζουν με τους ήρωες του βιβλίου και μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα να αναγνωρίζουν και να ζωγραφίζουν τα σχήματα και να τα εντοπίζουν σε στοιχεία από το φυσικό ή κοινωνικό τους περιβάλλον! Γίνε μέλος μιας παρέας φίλων και, μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, έλα σε επαφή με την τέχνη. Ένα βιβλίο γεμάτο τεχνικές και ιδέες που αναπτύσσουν τη συνθετική σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Κατερίνα Χριστόγερου
Είμαι 4 και μπορώ Κατερίνα Χριστόγερου
Είμαι 5 και μπορώ
Τo κατάλληλo βιβλίo για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι. Παίζουμε και μαθαίνουμε την πρώτη μας γραφή, την πρώτη μας ανάγνωση, τα πρώτα μαθηματικά, την πρώτη μελέτη περιβάλλοντος αλλά και εικαστικά. Εδώ θα βρείτε δραστηριότητες διαβαθμισμένης δυσκολίας για την άσκηση των παιδιών ηλικίας 5 ετών σε βασικές δεξιότητες: γραφή, ανάγνωση, μαθηματικά, μελέτη περιβάλλοντος, εικαστικά.

Κατερίνα Χριστόγερου
Στο Νηπιαγωγείο με χαρά Μπερναντέτ Τελέ-Λιζιέ, Βαλερί Μπαρτ
1001 δραστηριότητες για το Νηπιαγωγείο
Μετάφραση: Νίκη Μίγγα, Βάλια Μπράβου
Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με 120 δραστηριότητες βασισμένες στο αναλυτικό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου και κατάλληλες για παιδιά 5-6 ετών, που μπορούν να γίνουν στο σπίτι με τη βοήθεια των γονιών. Ένα βιβλίο με 1001 απλές στην εφαρμογή δραστηριότητες, που ακολουθούν όσα μαθαίνουν τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο: κοινή ζωή, αθλήματα και ομαδικά παιχνίδια, γλώσσα, ανακάλυψη του κόσμου, δημιουργικότητα και 5 αισθήσεις.
Για το Δημοτικό

Ιωάννα Μωραΐτη , Ελένη-Άννα Νίκα , Παρασκευή Παπαντωνίου , Ελένη Τσολακίδου
Ασκούμαι στη Γραμματική, την Ορθογραφία και την Έκθεση κάθε ενότητας του σχολικού βιβλίου της γλώσσας - Γ΄ Δημοτικού Μαρία Γονιδάκη
Γράφω καλά στο τεστ της Γλώσσας Δ΄ Δημοτικού
Με αυτό το βιβλίο, ο μαθητής βρίσκει όλα όσα χρειάζεται ώστε να ασκηθεί στο μάθημα της Γλώσσας, δηλαδή τη θεωρία αλλά και τις ασκήσεις που είναι απαραίτητες για την εμπέδωση των γλωσσικών φαινομένων. Με αυτό το βιβλίο τα παιδιά της Δ’ Δημοτικού θα ανακεφαλαιώσουν τη θεωρία, τους ορθογραφικούς κανόνες και το λεξιλόγιο της Γλώσσας μέσα από ασκήσεις.

Γιάννης Παπαθανασίου , Δημήτρης Παπαθανασίου
Γράφω καλά στο τεστ των Μαθηματικών- Ε΄ Δημοτικού Ελένη Σβορώνου
Μαγειρεύοντας ιστορίες
Εμπέδωσε εύκολα και γρήγορα την ύλη των Μαθηματικών που έχεις διδαχθεί ελέγχοντας τις γνώσεις σου και καλύπτοντας τα κενά σου με τα διαγωνίσματα που θα βρεις σε αυτό το βιβλίο! Ένα βιβλίο με δημιουργικές ασκήσεις που ξεκλειδώνουν τη φαντασία και τα συναισθήματα και εμπνέουν τα παιδιά του Δημοτικού για να γράψουν τις δικές τους ιστορίες.

Μάρνι Γουίλοου
Η επιστήμη γίνεται παιχνίδι με 30 απίθανα πειράματα
Μετάφραση: Δέσποινα Δρακάκη Ρόζι Χορ
Μαθαίνω τα κλάσματα και τους δεκαδικούς
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Εξερεύνησε, πειραματίσου και ανακάλυψε! Εκπληκτικά πειράματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, με οδηγό ένα βιβλίο που θα σε φέρει σε επαφή με τις θετικές επιστήμες. Γίνε ξεφτέρι στα μαθηματικά μαθαίνοντας εύκολα και γρήγορα να κάνεις πράξεις με κλάσματα και δεκαδικούς αριθμούς αλλά και να βρίσκεις τα ποσοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: