Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

📚 Παίζουμε, ανακαλύπτουμε και μεγαλώνουμε διαβάζοντας!



ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ
Βιβλία για τους πολύ μικρούς αναγνώστες
Η επαφή με το βιβλίο είναι ένα απολαυστικό ταξίδι που γεμίζει τα παιδιά με όνειρα και δημιουργικότητα. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φροντίζουν ώστε τα πρώτα βιβλία των μικρών μας φίλων να τους προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και γνώσης. Κάθε ιστορία ανοίγει ένα καινούριο παράθυρο στον κόσμο και τη φαντασία τους και από τα πρώτα τους χρόνια τα παιδιά χτίζουν τη σχέση τους με το βιβλίο. Δείτε παρακάτω κάποια από τα αγαπημένα μας βιβλία για πολύ μικρά παιδιά και μπείτε στο eshop μας ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο γούστο του μικρού βιβλιοφάγου που έχετε σπίτι σας.
Από 2 ετών
Λίνα Σωτηροπούλου
Πίκο και Λόλα
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Μια αστεία, τρυφερή σειρά με ήρωες μια σκανταλιάρα σκυλίτσα και έναν χαριτωμένο κούνελο. Ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος που φέρνει σε επαφή τα παιδιά με έννοιες όπως η φιλία, η καλοσύνη και το ομαδικό πνεύμα. Με απλά, λιτά στιχάκια και διασκεδαστικές ρίμες, σε τετράγωνο σχήμα, με μαξιλαράκι και στρογγυλεμένες άκρες, αυτά είναι τα κατάλληλα βιβλία για τα μικρά χέρια των παιδιών.

Η εφεύρεση Η εκδρομή Οι πρώτες μου λέξεις με τον Πίκο και τη Λόλα
Από 3 ετών
Τζόσουα Τζορτζ
Ένα βιβλίο με μαγικό φακό
Εικονογράφηση: Ζάνα Οβότσεβα
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Το μαϊμουδάκι, το αρκουδάκι και το λιονταράκι είναι έτοιμα για ύπνο, πρώτα όμως θέλουν να πουν καληνύχτα στους φίλους τους. Το παιδί βάζει τον «μαγικό» φακό ανάμεσα στις σελίδες και «φωτίζει» τις εικόνες για να βρει όλα τα ζωάκια.

Καληνύχτα, μαϊμουδάκι
Καληνύχτα, αρκουδάκι
Καληνύχτα, λιονταράκι
1-3 ετών
Διαβάζω και διασκεδάζω
Εικονογράφηση: Γιου-Χσουάν Χουάνγκ
Μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου
Διασκεδαστικές ιστορίες σε στιχάκια, με κινούμενες εικόνες για ατελείωτο παιχνίδι. Τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο παρέα με συναρπαστικούς φίλους και κάνουν απολαυστικές βουτιές στη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Ώρα για βουτιά Γύρω γύρω στο ρολόι Γλυκό ξύπνημα
1-3 ετών
Λίσμπετ Σλέγκερς
Εγώ και ο κόσμος μου
Εικονογράφηση: Λίσμπετ Σλέγκερς
Μετάφραση: Σοφία Γρηγορίου
Τα πιο ευχάριστα βιβλία για πολύ μικρά παιδιά που τα βοηθούν να εξοικειωθούν με την καθημερινή τους ρουτίνα αλλά και να γνωρίσουν τα ζώα. Με μαξιλαράκι στο εξώφυλλο και μικρό σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες, για μικρά χεράκια. Με ημίσκληρο χαρτί στο εσωτερικό και έντονα χρώματα που τραβούν την προσοχή των μικρών παιδιών.

Εγώ και τα άγρια ζώα Εγώ και η μέρα μου Να με κι εγώ
1-3 ετών
Ένα βιβλίο-παζλ
Εικονογράφηση: Τζένι Ρεν
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Μοναδικά βιβλία για πολύ μικρές ηλικίες, το καθένα με αποσπώμενα κομμάτια παζλ για να ενώσουν τα παιδιά. Οι μικρί μας φίλοι γνωρίζουν τα ζώα και ενώνουν το παζλ για να φτιάξουν την ιστορία.

Σκανταλιάρικα ζωάκια
Αγώνας ταχύτητας
Όλοι στο τρακτέρ
Από 3 ετών
Ιρένα Τρεβιζάν
Ιστορίες με ήχους
Εικονογράφηση: Λούνα Σκορτεγκάνια
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Δύο βιβλία με χαριτωμένη ιστορία και πανέμορφη εικονογράφηση. Σε κάθε σελίδα τους το παιδί πατάει σε συγκεκριμένα σημεία και ακούει υπέροχους ήχους της φύσης που συνοδεύουν και ζωντανεύουν την ιστορία.

Τα φώτα του δάσους
Το μυστικό της σαβάνας
Από 4 ετών
Μαριάνα Ρούιζ Τζόνσον
Ο κόσμος με αυτοκόλλητα
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Μια σειρά βιβλίων που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν με ευχάριστο τρόπο ένα σωρό πληροφορίες για κάθε θεματική ενότητα. Με περισσότερα από 300 αυτοκόλλητα, αλλά και με πολλές πληροφορίες για το αγρόκτημα, τη ζούγκλα ή τον ωκεανό, αυτά τα βιβλία θα ξετρελάνουν τους μικρούς αναγνώστες.

Το αγρόκτημα
Η ζούγκλα Ο ωκεανός
ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...
1-3 ετών 1-3 ετών 1-3 ετών


Μελίσα Κρόουτον
Ένα βιβλίο για τη Νότη την ελεφαντίνα
Εικονογράφηση:
Μελίσα Κρόουτον
Μετάφραση:
Μάρω Ταυρή
Νίκολα Σλέιτερ
Φεγγαράκι μου λαμπρό
Εικονογράφηση:
Νίκολα Σλέιτερ
Μετάφραση:
Ειρήνη Χριστοπούλου
Οι πρώτες μου 100 λέξεις
Εικονογράφηση:
Έντουαρντ Άντεργουντ
Μετάφραση:
Μάρω Ταυρή
Η Νότη η ελεφαντίνα περνάει μια όμορφη μέρα στην πόλη. Το παιδί πλουτίζει το λεξιλόγιό του, εξασκεί την παρατηρητικότητά του και ανακαλύπτει ένα σωρό πράγματα με αυτό το υπέροχο διαδραστικό βιβλίο, που περιέχει παραθυράκια, υλικά διαφορετικής υφής και έναν καθρέφτη. Ένα κλασικό νανούρισμα σε ένα υπέροχο διαδραστικό βιβλίο που περιλαμβάνει υπέροχες μελωδίες, ορχηστρικό φινάλε και ένα φωτιζόμενο αστέρι! Με ευχάριστη εικονογράφηση και παραθυράκια, ένα όμορφο βιβλίο για να πλουτίσει το παιδί το λεξιλόγιό του.
1-3 ετών 1-3 ετών 1-3 ετών


Τα πρώτα μου ζώα
Μετάφραση:
Σοφία Γρηγορίου Τζάνετ Ρόου
Οι πρώτοι μου αριθμοί
Εικονογράφηση:
Τζάνετ Ρόου
Μετάφραση:
Θοδωρής Τσώλης Τζάνετ Ρόου
Οι πρώτες μου γνώσεις
Εικονογράφηση:
Τζάνετ Ρόου
Μετάφραση:
Θοδωρής Τσώλης
Σειρά:
Ανακαλύπτω τον κόσμο
Με περισσότερες από 100 λέξεις, το βιβλίο αυτό αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στον κόσμο των ζώων.
Ένα εξαιρετικό καρτονέ βιβλίο για πολύ μικρά παιδιά. Με τους αριθμούς από το ένα μέχρι το δέκα, το παιδί μαθαίνει τον κόσμο γύρω του.
Ένα καρτονέ βιβλίο για πολύ μικρά παιδιά με βασικές λέξεις και έννοιες, όπως τα χρώματα, τα ονόματα και οι φωνές των ζώων, τα σχήματα, τα αντίθετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: