Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

🍏 Η ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Βιβλία για παιδιά από 2 έως 11 ετών!



Τα Φρούτα γίνονται 20 χρόνων και, με περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα, μεταμορφώνονται σε μια μεγάλη Φρουτοπαρέα!
Η Φρουτοπαρέα έχει καθιερωθεί ως η πιο αγαπημένη σειρά παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών. Είμαστε υπερήφανοι για την επιστημονικά μελετημένη δομή των υπο-σειρών της, την εξειδικευμένη θεματολογία των βιβλίων, που ικανοποιεί κάθε αναγνωστική προτίμηση, τη συμμετοχή καταξιωμένων συγγραφέων, την άρτια και βραβευμένη εικονογράφηση και τη δυνατότητα αξιοποίησης των βιβλίων μέσα στις τάξεις από τους εκπαιδευτικούς.
Ανακάλυψε τα νέα βιβλία της Φρουτοπαρέας!




ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΑΜΗ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΜΑ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ
ΚΙ ΑΣ ΜΠΟΡΩ!
Φίλοι γονείς, σφίξτε το χέρι των παιδιών σας και δείξτε τους πώς να ζουν την κάθε τους στιγμή! Αυτή είναι η σοφία του κόσμου… Να απολαμβάνουν ένα απλό σπλιτς σπλατς μέσα σε βρόχινες νερολακκούβες έπειτα από μια αναπάντεχη μπόρα. Να μη φοβούνται τις ανατροπές! Η ζωή προχωράει μέσα από αυτές...
Σοφία Τσιάμη Μπορούμε να μιλήσουμε σε πολύ μικρά παιδιά για τα όρια και την αρμονική συνύπαρξη; Ασφαλώς! Με σκηνές βγαλμένες από την καθημερινότητά τους και κείμενα με προσεγμένο ρυθμό, μπορούμε να τους μιλήσουμε για όλα εκείνα τα πράγματα που… «δεν κάνω, κι ας μπορώ, γιατί έτσι ζω και ζεις και ζούμε πιο καλά στον κόσμο αυτό!».
Ράνια Μπουμπουρή



ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ
ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΧΟΛΝΤΕ ΚΡΟΪΛ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
Με τη φαντασία πας παντού!
Μαριλίτα Χατζημποντόζη Τα παιδιά που έχουν αυτοπεποίθηση, έστω και λίγη, παρασύρονται πιο δύσκολα ενώ είναι πολύ πιο πιθανό να αποκτήσουν ισχυρή προσωπικότητα.
Χόλντε Κρόιλ


ΠΑΜΕ ΚΑΖΑΒΙΤΙ;
ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ
Μια περιπέτεια μέσα στο δάσος που καταδεικνύει πως όταν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση για το περιβάλλον η φύση βοηθά στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας μικρών και ενηλίκων. Όταν καλλιεργείται από το σπίτι και το σχολείο η αγάπη και εμπλουτίζεται η γνώση για το περιβάλλον και την Ιστορία, τα παιδιά μπορούν να αντιδρούν κατάλληλα.
Έλενα Αρτζανίδου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΛΗΣΗ
Ο ΜΠΑΜΑΣ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
Κάθε οικογένεια μπορεί να τα καταφέρει όταν υπάρχει αγάπη και αλληλοβοήθεια, ανεξάρτητα από τη σύνθεσή της και τον λόγο που της έδωσε αυτή τη μορφή.
Παναγιώτα Πλησή Μια όμορφή λέξη μπορεί να φτιάξει ένα χαμόγελο, να θεραπεύσει μια καρδιά, να φτιάξει όλο τον κόσμο από την αρχή. Αρκεί να την πιστέψεις.
Μαρία Λοϊζίδου


ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΑΛΛΙ;
ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΤΙ
Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν – και σίγουρα ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Η καλλιέργεια της παρατηρητικότητας, της ενσυναίσθησης και της κριτικής σκέψης μπορεί να μας προφυλάξει από πολλές παγίδες.
Ελένη Γεωργοστάθη



ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ
Ελάτε σε ένα ταξίδι μαγικό, μα και τόσο αληθινό, ξεκινώντας από την αρχαιότητα ως σήμερα. Μια ιστορία για αναγνώστες από 11 έως 111 χρόνων!
Γλυκερία Γκρέκου
Κυκλοφορεί στις 28 Μαΐου
8,80€ | 7,92€



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: