Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

🛎 Τα βιβλία της ζωής μας σε απίστευτες τιμές!



ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Βουτιά στα βιβλία της ζωής μας
Το καλοκαίρι ήρθε και φέρνει μαζί του τα καλύτερα βιβλία στις καλύτερες τιμές! Καθώς ξέρουμε πόσο σας αρέσει να διαβάζετε στις παραλίες και γενικά στις διακοπές, σας προσφέρουμε τις αγαπημένες σας ιστορίες σε μοναδικές προσφορές για ακόμα περισσότερη απόλαυση. Βιβλία για μικρούς και μεγάλους σε απίστευτες τιμές για να δροσίσουν τις μέρες σας και τις νύχτες σας. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και μπείτε στο eshop μας για να δείτε όλα τα βιβλία που βρίσκονται σε προσφορά.
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ευγενία Μπογιάνου
Μόνο ο αέρας ακουγόταν Χρύσα Σπυροπούλου
Ταραγμένα νερά
Διηγήματα φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους για τον θάνατο, το πέρασμα του χρόνου, την αγωνία μπροστά στο μυστήριο της ύπαρξης, τη μνήμη και, κυρίως, την απώλεια. Ο μίτος που ενώνει τις ιστορίες είναι η υπαρξιακή κραυγή των ηρώων όπως συνδυάζεται με τη διεισδυτική κοινωνική ματιά της συγγραφέως πάνω σε ό,τι μας περιβάλλει.
Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που θα σας βυθίσει στην ομίχλη των ατμοσφαιρικών τοπίων της Βόρειας Ελλάδας. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τα σκοτεινά κίνητρα των πρωταγωνιστών έχουν βαθιές ρίζες. Ακολουθήστε τες ως την ανάδειξη της αλήθειας.

Andres Barba
Χέρια μικρά
Μετάφραση: Βασιλική Κνήτου Tracy Chevalier
Καινούργιο αγόρι
Μετάφραση: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Ένα συγκλονιστικό βιβλίο που καταρρίπτει την πίστη της κοινωνίας μας στην παιδική αθωότητα και αγνότητα. Σε ένα ορφανοτροφείο, η επιθυμία, σαν αίνιγμα ή σωτηρία, με υπνωτιστικό, λυρικό ρυθμό, θα σας υποβάλει μια αίσθηση διφορούμενου και τρομερού. Ο φόβος είναι ακόμα πιο φοβερός στον βαθμό που είναι αόριστος.
Σειρά: The Hogarth Shakespeare Project
Η τραγωδία του Οθέλλου μεταφέρεται σε μια σχολική αυλή στα προάστια της Ουάσινγκτον της δεκαετίας του 1970 από την πένα της αγαπημένης συγγραφέα του Κοριτσιού με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι. Έρωτες, ανασφάλειες, παιχνίδια μικροπολιτικής, καταιγισμός συναισθημάτων από την πρώτη ως τη σοκαριστική τελευταία λέξη.

Kate Hamer
Μην το πεις πουθενά
Μετάφραση: Στέλλα Κάσδαγλη Tony Parsons
Οι εκτελεστές
Μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου
Η μοναδική Kate Hamer προσφέρει ένα σκοτεινό παραμύθι για το τέλος της αθωότητας – και τον τρόπο που το παρελθόν μας κρατά δέσμιούς του. Ένα μυθιστόρημα ενηλικίωσης, στην κόψη του μαγικού ρεαλισμού και του ψυχολογικού θρίλερ. Μια στοιχειωμένη ιστορία για τα φαντάσματα που κουβαλούν οι ζωντανοί.
Η τρίτη περιπέτεια του επιθεωρητή Μαξ Γουλφ, γεμάτη συγκλονιστικές ανατροπές. Νουάρ βουτηγµένο στην αγωνία που θα σας οδηγήσει στα σκοτεινά σοκάκια του Λονδίνου, µε εξαιρετική πλοκή που δε θα σας αφήνει να…το αφήσετε από τα χέρια σας.

Jens Lapidus
Πρώτη μούρη
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης Lone Theils
Το θανάσιμο πέρασμα
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Ένα μείγμα κατάμαυρου σασπένς και παραδοσιακής αστυνομικής ιστορίας, ίσως το καλύτερο μυθιστόρημα του συγγραφέα μέχρι σήμερα που μεταφράζεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Ένα καυτό θρίλερ με το γνωστό αταίριαστο δίδυμο που θα σας καθηλώσει ως την λύση του μυστηρίου.
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, αυτό το αστυνομικό μυθιστόρημα θα σας γοητεύσει χάρη στο μαύρο χιούμορ και τη νοσταλγική διάθεση για τη δεκαετία του 1980 με την οποία είναι ποτισμένο αλλά κυρίως με την τολμηρή και συναρπαστική ηρωίδα του.

George R. R. Martin
Στον Οίκο του Σκουληκιού
Μετάφραση: Αλεξάνδρα Λέτσα Gregory Claeys
Μαρξ και μαρξισμός
Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός
Κάτω από έναν ετοιμοθάνατο ήλιο, μέσα σε στοές και σήραγγες, οι ακόλουθοι του Λευκού Σκουληκιού ζουν στο ημίφως σε ένα καθεστώς αργής παρακμής. Η µοναδική τους ελπίδα για να επιβιώσουν στο σκοτάδι είναι να ανακαλύψουν τα τροµερά µυστικά των προγόνων τους.
Ποιος ήταν ο Μαρξ, πώς εξελίχθηκε ο μαρξισμός τον 20ό αιώνα και τι σημαίνει για εμάς σήμερα; Ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς ιστορικούς του σοσιαλισµού ασχολείται με τις ιδέες του Μαρξ και την εξέλιξή τους από τις απαρχές τους στη Ρωσική Επανάσταση και µέχρι σήµερα.
…ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΥΣ


Λίσμπετ Σλέγκερς
Εγώ και τα άγρια ζώα
Μετάφραση: Σοφία Γρηγορίου Τζούλια Ντόναλντσον
Ο ποιητής κούνελος
Εικονογράφηση: Λίντια Μονκς
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Σειρά: Εγώ και ο κόσμος μου
Ένα ευχάριστο βιβλίο για πολύ μικρά παιδιά που τα βοηθά να εξοικειωθούν με τα διάφορα ζώα που ζουν στην άγρια φύση.
Σειρά: Τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον
Μια ξεκαρδιστική όσο και τρυφερή ιστορία από δύο βραβευμένες δημιουργούς. Μια όµορφη νύχτα µε πολλά αστέρια στον ουρανό, γνωρίζει ο ποιητής κούνελος κάποιον που µοιράζεται την αγάπη του για την ποίηση.


Αλίξ Καμπρέρα, Βινιέ Μοντανιέ
Μάθε να είσαι συνετός
Εικονογράφηση: Ρόζα Μ. Κούρτο
Μετάφραση: Ασημίνα Γιαννοπούλου Μαρία Αγγελίδου
Ο κάπρος του Ερύμανθου
Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή
Έφαγες ποτέ ένα ολόκληρο κουτί γλυκά και σε έπιασε η κοιλιά σου; Μήπως μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι; Αναρωτιέσαι συχνά γιατί θα πρέπει να φοράς αντηλιακό στη θάλασσα; Η σύνεση είναι μία από τις κύριες αρετές και αποτελεί τη βάση για τη νοημοσύνη και την προσωπική ωρίμανση.
Σειρά: Μυθολογικά παραμύθια
Τον καιρό που η Γη ήταν ακόμη καινούρια, τις δουλειές τις πολύ δύσκολες, τις ακατόρθωτες, τις έκαναν οι ήρωες. Γνωρίστε τον πρώτο ήρωα, τον Ηρακλή, που έπιασε τον κάπρο του Ερύμανθου, την εποχή που τα ζώα δεν ήταν μόνο ζώα, αλλά θεοί, τέρατα, βασιλιάδες, ομορφιές και φόβοι.


Γκάι Πάρκερ-Ρις
Ντίλαν ο έμπορος
Εικονογράφηση: Γκάι Πάρκερ-Ρις Αγγελική Δαρλάση
Ο λυράρης και οι νεράιδες
Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας
Σειρά: Μια περιπέτεια του Ντίλαν
Ο Ντίλαν τρελαίνεται για παιχνίδι και θέλει κι εσένα μαζί του σ’ αυτή την περιπέτεια, όπου θα μάθεις τι κάνει ένας έμπορος!
Σειρά: Ιστορίες Νεοελληνικής μυθολογίας
Πριν κάποια χρόνια και καιρούς, ζούσαν λυράρηδες άξιοι, δεινοί και ξακουσμένοι, που λέγαν πως την τέχνη τους τόσο καλά τη μάθαν από νεράιδες όμορφες, νύχτα δίχως φεγγάρι.


Αντιόπη Φραντζή
Ουφ, ξελευθερία!
Εικονογράφηση: Νίκος Γιαννόπουλος Σιλβέν Ζαουί
Είμαι ερωτευμένη
Εικονογράφηση: Ανελόρ Παρό
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Αρμενιάκου
Σειρά: Μαθητικά κατορθώματα
Ο Ορέστης υποφέρει από ντροπαλίτιδα, ιδίως όταν πρόκειται να ανέβει στη σκηνή. Μια ιστορία για τη δύναµη των σχέσεων σε ένα δηµιουργικό και φιλικό σχολικό περιβάλλον που αναγνωρίζει τον καθένα µας ως ξεχωριστό και σηµαντικό.
Σειρά: Οδός των φίλων
Η Ρόουζ αγαπάει στα κρυφά τον Ρομέο, τον ξάδελφο του Έντζο. Όταν ανακαλύπτει ότι αυτός αγαπάει άλλη, ραγίζει η καρδιά της και χάνει την εμπιστοσύνη της στον εαυτό της.


Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Ο χορός της Χαράς
Εικονογράφηση: Πετρούλα Κρίγκου Φραντσέσκα Χεγκ
Το κήρυγμα της φωτιάς
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης
Σειρά: Ιστορίες που ζεις δυνατά
Τι συµβαίνει στη ζωή ενός κοριτσιού που έχει αποφασίσει να διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας του; Τα κορίτσια πρέπει να κάνουν ακριβώς ό,τι τα αγόρια; Μεγάλο µπέρδεµα...
Σειρά: Το κήρυγμα της φωτιάς
Τετρακόσια χρόνια στο μέλλον, η Γη έχει επιστρέψει σε πρωτόγονη κατάσταση ύστερα από μια πυρηνική φωτιά που εξαφάνισε τον πολιτισμό και τη φύση. Αν και οι επιπτώσεις της ραδιενέργειας έχουν σταματήσει, για κάποιον άγνωστο λόγο, στον κόσμο γεννιούνται μόνο δίδυμα παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: