Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

📲 Δείτε τα καλύτερα ebooks για τους καλύτερους ebook lovers



ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Τα καλύτερα ebooks για τους καλύτερους ebook lovers
Η μαγεία των βιβλίων είναι αναμφισβήτητη. Όταν μάλιστα αυτά είναι προσβάσιμα ακόμα πιο εύκολα, η αναγνωστική εμπειρία αποκτά νέες διαστάσεις! Γι’ αυτό και εμείς σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο αγαπημένες ιστορίες σε ηλεκτρονική μορφή (ebook). Με ένα κλικ ανοίγεται μπροστά στα ματιά σας μια ολόκληρη βιβλιοθήκη, γεμάτη συναρπαστικές ιστορίες. Δείτε παρακάτω πρόσφατους τίτλους των εκδόσεών μας που κυκλοφορούν σε μορφή ebook και επιλέξτε όποιο σας ταιριάζει...ή και όλα!
Οι μεγάλες προσφορές σε ebooks συνεχίζονται!

Σοφία Νικολαΐδου
Το χρυσό βραχιόλι Μάκης Τσίτας
Μάρτυς μου ο θεός
ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 12 ΓΛΩΣΣΕΣ
Aφεθείτε στη δίνη ενός μοναδικού βιβλίου: αληθινοί άνθρωποι αφηγούνται τις ιστορίες τους και ζωντανεύουν μια χώρα και μια εποχή. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι πρώτοι στην οικογένειά τους που πήραν πτυχίο, το «χρυσό βραχιόλι», και άλλαξαν ζωή.
Ένα ιδιοφυές βιβλίο που αποτυπώνει με ακρίβεια και αυτοσαρκασμό τις παθογένειες του σύγχρονου Έλληνα κυκλοφορεί σε νέα έκδοση. Χάρη στον τραγικό μα και ξεκαρδιστικό του ήρωα, είναι πλέον ένα κλασικό έργο της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας.

Ηλίας Μαγκλίνης
Η ανάκριση Isabella Hammad
Ο Παριζιάνος
Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη
ΕΘΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 2019
Μια φρέσκια, σπαρταριστή ιστορία για το ελληνικό τραύμα της δικτατορίας που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο. Μια γροθιά στο στοµάχι που αναδεικνύει µε ευφυή τρόπο πώς το συλλογικό µπορεί να επηρεάσει το ατοµικό.
Το ντεμπούτο της βραβευμένης συγγραφέα θα σας σαγηνέψει και θα σας ταξιδέψει από τη Μέση Ανατολή στα σαλόνια του Μονπελιέ και του τρικυμιώδους Παρισιού του πρώτου μισού του 20ού αιώνα, κρατώντας αμείωτη την προσοχή σας.

Olivia Manning
Βαλκανική τριλογία
Μετάφραση: Κλαίρη Παπαμιχαήλ Annie Ernaux
Ο τόπος
Μετάφραση: Ρίτα Κολαΐτη
ΒΡΑΒΕΙΟ RENAUDOT 1984
Μια σαρωτική ιστορία για έναν μεγάλο έρωτα κι έναν μεγάλο πόλεμο. Μία από τις καλύτερες γυναίκες μυθιστοριογράφους της μεταπολεμικής Βρετανίας μας ταξιδεύει στο Βουκουρέστι και την Αθήνα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και ζούμε σε αυτή τη ταραγμένη εποχή μέσα από την καθημερινότητα των ηρώων της.
Ένα λαμπρό λογοτεχνικό επίτευγμα από μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες γαλλίδες συγγραφείς, μια ωδή στη σχέση πατέρα και κόρης. Μην χάσετε την ευκαιρία να βυθιστείτε σε ένα συγκλονιστικό αυτοβιογραφικό αφήγημα για τη διαφορετική μοίρα που ορίζει τη ζωή του καθενός μας.

Robert Macfarlane
Υπογαία: Ένα ταξίδι στα βάθη της Γης και του χρόνου
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος
ΒΡΑΒΕΙΟ WAINWRIGHT 2019 Stuart Turton
Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ
Μετάφραση: Θοδωρής Τσαπακίδης
ΒΡΑΒΕΙΟ COSTA ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 2018
Με οδηγό τον φυσιοδίφη συγγραφέα, παρασυρθείτε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στη σχέση μας με το σκοτάδι, την ταφή, και όσα κείτονται κάτω από την επιφάνεια τόσο του τόπου, όσο και του νου. Το εκδοτικό φαινόμενο της χρονιάς που θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.
Ένα απόλυτα πρωτότυπο βιβλίο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Αφεθείτε στα χέρια του τρελοκαπελά του αστυνομικού μυθιστορήματος και γίνετε συνένοχοι στην πιο τρελή σπαζοκεφαλιά. Τι έγινε στο πάρτι στο Μπλάκχιθ και ποιος σκότωσε τελικά τη νεαρή Έβελιν;

Niklas Natt och Dag
1794: Οι σκοτεινές μέρες της Στοκχόλμης
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 20 ΓΛΩΣΣΕΣ You-Jeong Jeong
Ο καλός γιος
Μετάφραση: Αμαλία Τζιώτη
Η δεύτερη ιστορική περιπέτεια από την πένα του Σουηδού μπεστσελερίστα. Περιηγηθείτε στα σκοτεινά μονοπάτια της μισάνθρωπης Στοκχόλμης και προσπαθήστε να φανείτε θαρραλέοι μπροστά στο ζοφερό πορτρέτο της ζωής στα τέλη του 18ου αιώνα.
Ένα σοκαριστικό και εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ από τη νέα σχολή αστυνομικής λογοτεχνίας της Νότιας Κορέας. Βυθιστείτε στα μυστήρια του νου και της μνήμης και σε μια διεστραμμένη σχέση μητέρας και γιου.


Γίργκεν Μπανσέρους
Η μύτη της θεάς
Εικονογράφηση: Ραλφ Μπούτσκοβ
Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου Άλκη Ζέη
Ένα παιδί από το πουθενά
Πώς ήρθαν τα πράγματα και ο πιο αγαπημένος μας ντετέκτιβ βρέθηκε να κυνηγάει παρανόμους στην Αθήνα; Σε μια πόλη όπου δεν μπορεί να διαβάσει ούτε τις πινακίδες με τα ονόματα των δρόμων; Ακολουθήστε τον καθώς αναζητά τη μύτη από το άγαλμα της θεάς Αθηνάς.
Η Άλκη Ζέη γράφει με τη φωνή ενός παιδιού και αφηγείται την περιπέτεια του να μεγαλώνεις σήμερα. Μια ιστορία που κερδίζει μικρούς και μεγάλους με την ειλικρίνεια και τη φρεσκάδα της. Μπορεί άραγε ο κόσμος να εξημερωθεί;
EBOOK ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Κώστας Ακρίβος
Γάλα μαγνησίας
ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ 2018
The Athens Prize for Literature του περιοδικού Δέκατα Charles Bukowski
Factotum. Άνθρωπος για όλες τις δουλειές
Μετάφραση: Νίκος Α. Μάντης
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που αναζητά την αλήθεια. Μπορούμε να εμπιστευτούμε το παρελθόν αποκλειστικά στη δική μας μνήμη ή μήπως χρειαζόμαστε και την εκδοχή των φίλων, όσο επώδυνη κι αν είναι αυτή;
Άθλιες πόρνες, μίζερα δωμάτια, καβγάδες και ποτό σε μια υπνωτιστική όσο και χιουμοριστική καταβύθιση στον κόσμο του περιθωρίου, από τον μάστερ του είδους. Περιπλανηθείτε σε μια αστεία, έξυπνη και ειλικρινή ιστορία, που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τον Ματ Ντίλον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Jo Nesbo
Ο χιονάνθρωπος
Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη
45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Julian Barnes
Η μοναδική ιστορία
Μετάφραση: Κατερίνα Σχινά
Η αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της. Στην έβδομη κατά σειρά περιπέτειά του, ο Χάρι Χόλε θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.
Ένα βαθύ μυθιστόρημα για την αγάπη από έναν από τους πιο σπουδαίους χαρτογράφους της ζωής και της μνήμης. Θα χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές σας και θα σας κάνει να κρατήσετε την ανάσα σας για να ακούσετε τον χαμηλόφωνο σπαραγμό που αποπνέει. Ο Barnes στο συγγραφικό του απόγειο.

Marc Ferro
Τύφλωση
Μετάφραση: Σώτη Τριανταφύλλου Tania Crasnianski
Η εξουσία με ιατρική συνταγή
Μετάφραση: Ρίτα Κολαΐτη
Γιατί αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα; Για να μάθετε την απάντηση, ακολουθήστε τον κορυφαίο Γάλλο ιστορικό καθώς εξετάζει ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που έχει προκαλέσει ανείπωτη δυστυχία και καταστροφή: την ανθρώπινη τύφλωση, που καταλήγει συχνά στην εθελοτυφλία.
Ανακαλύψτε τις σχέσεις εξάρτησης των ηγετών που σημάδεψαν τον 20ό αιώνα απ’ τους γιατρούς τους. Ο Χίτλερ, ο Τσόρτσιλ, ο Πετέν, ο Μουσολίνι, ο Φράνκο, ο Κένεντι, ο Στάλιν και ο Μάο παρελαύνουν μπροστά σας αγέρωχοι μέσα από τα αποµνηµονεύµατα των γιατρών τους.
Τα ebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε αρχείο pdf ή epub κρυπτογραφημένο (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε υπολογιστή, laptop, κινητό ή tablet (μέσα από τον Adobe Digital Editions).

Δεν υπάρχουν σχόλια: