Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

👉 Άγνωστε, εσύ είδες τα νέα μας βιβλία;


ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
DEAN KOONTZ
Το θρίλερ που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο το 2020, καθώς αναφέρεται, αν και γραμμένο χρόνια πριν, στην πόλη Ουχάν από την οποία ξεκίνησε η πανδημία.
17,70 € 15,93 €

ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΧΑΡΗ
ΣΟΦΙ ΚΙΝΣΕΛΑ
Μια απολαυστική ιστορία για μια περίπλοκη οικογένεια, έναν άντρα που ίσως να είναι ο ιδανικός κι ένα κορίτσι που έχει μανία να φτιάχνει τα πάντα αλλά… δυσκολεύεται να φτιάξει τη δική της ζωή. Με τον μοναδικό συνδυασμό χιούμορ και συγκίνησης που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πολυαγαπημένης Σόφι Κινσέλα!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

ΤΟ MBA ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ
BARRON JASON
Δύο χρόνια σπουδών συμπυκνωμένα σ’ ένα φοβερό βιβλίο με απλά, κατανοητά και άκρως διασκεδαστικά σκίτσα! Είτε σκέφτεστε να μπείτε σε μια οικονομική σχολή, είτε σπουδάζετε ήδη, είτε αναρωτιόσασταν πάντα τι μαθαίνει κάποιος σε ένα MBA, αυτό το εξαιρετικά ευχάριστο βιβλίο είναι ό,τι χρειάζεστε!
ΠΑΙΔΙΚΑ

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Πανέμορφη διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, όπως έρχεται να ζωντανέψει στο χαρτί αλλά και στη μεγάλη οθόνη το 2020. Μια ιστορία που θα μάθει στα παιδιά τη μαγεία της φύσης
και της φιλίας.
ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ
Ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης (δημιουργός της επιτυχημένης σειράς ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ) υπογράφει ένα φρέσκο και γεμάτο χρώμα εικονογραφημένο βιβλίο για μια δυναμική παρέα σούπερ ελεφάντων.
ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Ένα πανέμορφο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά 5 ετών και άνω που τους μαθαίνει για την ανακύκλωση αλλά και πώς να ζούμε ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Εξαιρετικά επίκαιρο, απευθύνεται σε κάθε παιδί στο οποίο θέλουμε να εμφυσήσουμε οικολογική συνείδηση.
Διάβασε από το blog μας

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ: Οι απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματα των Αγώνων Πείνας
Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στους Αγώνες Πείνας; Ξέρετε πώς τελείωσαν, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς ξεκίνησαν!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ! Το best seller της AGATHA CHRISTIE στις 25 Ιουνίου στα βιβλιοπωλεία και στους θερινούς κινηματογράφους

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης. Η ζωή του και το έργο του
ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟAGATHA CHRISTIE

ΜΑΚΡΥ ΠΕΤΑΛΟ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, (ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΛΙΕΝΤΕ, Εκδ. Ψυχογιός)



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: