Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

📲 Το καλοκαίρι θέλει ebooks! Βάλτε την πιο μεγάλη και ελαφριά βιβλιοθήκη στις αποσκευές σας.



Το καλοκαίρι θέλει ebooks!
Η πιο μεγάλη και ελαφριά βιβλιοθήκη στις αποσκευές σας!
Αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να επιλέξουν ποια αναγνώσματα θα τους συντροφεύουν στην παραλία και στη νυχτερινή χαλάρωση στο μπαλκόνι, σας έχουμε τη λύση: όλα! Καθώς ήδη έχετε αρχίσει τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, εμείς φροντίζουμε να έχετε πάντα μαζί σας όλα τα βιβλία που θέλετε να διαβάσετε. Με ένα κλικ προβάλλει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη μπροστά στα μάτια σας, εύκολα, γρήγoρα, οικονομικά και κυρίως συναρπαστικά! Τα ebooks είναι η λύση! Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και επισκεφθείτε το eshop μας για να αποκτήσετε όλα τα βιβλία που επιθυμείτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Γρηγόρης Αζαριάδης
Παραπλάνηση Δημήτρης Σίμος
Σώσε με
Η νέα περιπέτεια της αστυνόμου Τρύπη και της ομάδας της είναι μια σκοτεινή ιστορία που θα σας εγκλωβίσει σε έναν λαβύρινθο μυστηρίων και θα παίξει με το μυαλό σας. Η επιτυχία βάφεται με αίμα και ο δολοφόνος δε σταματάει να σπέρνει τον φόβο. Προσέξτε τι εύχεστε!
Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ που υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας κρύβουν καλά τα θανατηφόρα μυστικά τους. Τέσσερις γυναίκες που δεν μπορούν να γλιτώσουν από το παρελθόν. Ακολουθήστε τες στο Δάσος των Μανιταριών έως τη λύση του μυστηρίου.

Camilla Lackberg
Ασημένια φτερά
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης Jo Nesbo
Μαχαίρι
Μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη
Η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας, η Camilla Lackberg επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Φέι. Μια δραµατική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και γυναικείας αλληλεγγύης που δε θα σας αφήσει να σηκώσετε κεφάλι.
Η δωδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε, γραμμένη από τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας ή κατά κόσμον Jo Nesbo. Με ένα κλικ, αποκτήστε το στο κινητό ή το tablet σας και μπείτε στην πιο σκοτεινή περιπέτεια του αγαπημένου σας ήρωα.

Stuart Turton
Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ
Μετάφραση: Θοδωρής Τσαπακίδης Μαίρη Κόντζογλου
Νεγρεπόντε
Μετάφραση: Μαρία Ξυλούρη
Αν διστάζατε να το πάρετε μαζί σας στην παραλία λόγω του μεγέθους του, αποκτήστε το τώρα σε ηλεκτρονική μορφή και μπείτε για τα καλά σε μια ακαταμάχητη περιπέτεια! Η Αγκάθα Κρίστι στην εποχή του Netflix, το βιβλίο βόμβα που θα σας κάνει συνένοχους σε μια τρομερή σπαζοκεφαλιά.
Όλα είναι σκουριά και χρυσάφι. Τίποτα δε μένει ατόφιο. Με αυτά τα λόγια η αγαπημένη συγγραφέας χιλιάδων αναγνωστών μας παρασέρνει στη χειμαρρώδη ιστορία της οικογένειας που έφτιαξε το καλύτερο ποτό στον κόσμο. Ένα οικογενειακό έπος, το πρώτο μέρος της διλογίας που θα σας ταξιδέψει στα γεγονότα σταθμούς που οδήγησαν στη δημιουργία της αστικής τάξης στην Ελλάδα.

Clare Mackintosh
Μετά το τέλος
Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη Annie Ernaux
Ο τόπος
Μετάφραση: Ρίτα Κολαΐτη
Ένα από τα πιο συγκινητικά βιβλία της χρονιάς, βασισμένο στο προσωπικό βίωμα της συγγραφέα των μπεστ σέλερ. Μπορεί να μην είναι αστυνομικό, όπως μας έχει συνηθίσει, σφύζει όμως από ζωή και αγωνία για όλα τα «τι θα γινόταν αν» που μας βασανίζουν.
Ένα αριστούργημα από μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες γαλλίδες συγγραφείς. Αυτό το εμβληματικό αυτοβιογραφικό αφήγημα για το τι σημαίνει να χάνεις έναν γονιό θα σας μαγέψει με την εξαιρετική ευαισθησία του.

Olivia Manning
Βαλκανική Τριλογία
Μετάφραση: Κλαίρη Παπαμιχαήλ Andre Aciman
Έλα να με βρεις
Μετάφραση: Νίκος Α. Μάντης
Ένα μεγάλο ανάγνωσμα για έναν μεγάλο έρωτα εν μέσω ενός μεγάλου πολέμου, από μια από τις σημαντικότερες βρετανίδες συγγραφείς. Επιβιβαστείτε σε ένα συνταρακτικό ταξίδι και νιώστε την αβεβαιότητα που επικρατεί στις ζωές των πολιτών όταν βρίσκονται υπό στρατιωτική πολιορκία.
Το απόλυτο καλοκαιρινό βιβλίο, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου». Ξαναερωτευτείτε τον Έλιο και τον Όλιβερ, τους πρωταγωνιστές της πιο αγαπημένης σύγχρονης ιστορίας αγάπης.

Θάνος Μ. Βερέμης
21 ερωτήσεις και απαντήσεις για το '21 Freddy Vinet
Η Μεγάλη Γρίπη του 1918
Μετάφραση: Αριστέα Κομνηνέλλη
Καθώς βαδίζουμε προς την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, ο έγκριτος ιστορικός απαντά σε 21 ερωτήσεις και ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με όλες τις πτυχές του μεγάλου γεγονότος.
Όσο πρωτόγνωρα και να μας φαίνονται όσα ζούμε στην εποχή μας, μπορούμε να τα κατανοήσουμε εξετάζοντας το παρελθόν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα χρονικό της πιο θανατηφόρας επιδημίας του 20ου αιώνα που έμεινε στην ιστορία ως Ισπανική Γρίπη.

Σειρά: Οξυγόνο
Robert Macfarlane
Υπογαία: Ένα ταξίδι στα βάθη της Γης και του χρόνου
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος Dan Snow
Σαν σήμερα στην παγκόσμια ιστορία
Μετάφραση: Ανδρέας Μιχαηλίδης
Κάντε δικό σας το εκδοτικό φαινόμενο της χρονιάς με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο μεγάλος φυσιοδίφης συγγραφέας θα σας παρασύρει σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη σχέση μας με όσα κείτονται κάτω από την επιφάνεια τόσο του τόπου, όσο και του νου.
Κάθε μέρα, ένα δροσιστικό σφηνάκι ιστορίας. Από το ένα καθηλωτικό επεισόδιο στο άλλο, ο χρόνος μετατρέπεται σε μια ζωηρή, βαθιά ανθρώπινη Ιστορία του κόσμου. Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!
Τα ebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε αρχείο pdf ή epub κρυπτογραφημένο (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε υπολογιστή, laptop, κινητό ή tablet (μέσα από τον Adobe Digital Editions).

Δεν υπάρχουν σχόλια: