Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

❦ Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν..




Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο-καφέ «Σιμούν» σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Αγγελάκα «Ο τίγρης, το κοράκι κι ο Θεός».
Με τον Γιάννη Αγγελάκα θα συνομιλήσει ο Σπύρος Σίσκας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βάλια Σπαθάρα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Βιβλιοπωλείο-καφέ «Σιμούν»
21ης Οκτωβρίου 15, Πρέβεζα

Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει» σας προσκαλούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Αρκουδέα «Συλλέκτης μανιταριών».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη και η κριτικός λογοτεχνίας και συντονίστρια λεσχών ανάγνωσης Βιβή Γεωργαντοπούλου.Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο Κώστας Αρκουδέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Ακαδημίας 32, Αθήνα

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. πραγματοποιείται η τρίτη συνάντηση για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη του περιοδικού «Κλεψύδρα». Παρουσιάζονται τα βιβλία «Ας φύγουμε λοιπόν» του Αλέξανδρου Διαμαντή (Εκδόσεις Καστανιώτη) και «Ταξίδι στο φούρνο» της Χριστίνας Ιωάννου (Εκδόσεις Ιωλκός). Ομιλητές: Τζούλια Γκανάσου, συγγραφέας, Έφη Ριζά-Σκύφα, φιλόλογος.
Έναστρον Βιβλιοκαφέ
Σόλωνος 101, Αθήνα

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων «Cine Δράση» σας προσκαλούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ) σε συζήτηση με τον Κώστα Αρκουδέα με αφορμή τα βιβλία του «Συλλέκτης μανιταριών», «Επικίνδυνοι συγγραφείς», «Το χαμένο νόμπελ». Με τον Κώστα Αρκουδέα θα συνομιλήσει η συγγραφέας Εύη Κουτρουμπάκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.
Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ), αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος»
Π. Μπακογιάννη 38-42, Βριλήσσια

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο-καφέ «Ιδιώνυμο» σας προσκαλούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Αρκουδέα «Συλλέκτης μανιταριών». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Σοφία Αυγερινού, συγγραφέας, μεταφράστρια, Σοφία Μούτσου, φιλόλογος, μεταφράστρια.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο Κώστας Αρκουδέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
«Ιδιώνυμο» Βιβλιοπωλείο-καφέ
Κοραή 11Α, Κορυδαλλός

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 9 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου «Black Mirror - Ο μαύρος καθρέφτης της ψηφιακότητας».
Θα μιλήσουν οι: Σπύρος Θωμόπουλος, κριτικός τέχνης και κινηματογράφου, Κατερίνα Μαλίχιν, ψυχαναλύτρια, δρ Κλινικής Ψυχοπαθολογίας και Έρευνας στην Ψυχανάλυση, Βάλια Παπαστάμου, αρχιτέκτων-εικαστικός, διδακτορική ερευνητρια στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και ΚοινωνικήςΑνθρωπολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δέσποινα Καταπότη, επιμελήτρια του τόμου, επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με αφορμή το επεισόδιο «The Entire History of You» της τηλεοπτικής σειράς «Black Mirror».
Πλατεία Πρωτομαγιάς
Πεδίον του Άρεως

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το Δίκτυο Γυναικών Συγγραφέων «Η φωνή της» και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κατά της Βίας σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 6-7 μ.μ. στο Baumstrasse (Δρόμος με Δέντρα) στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου διηγημάτων για τις έμφυλες σχέσεις και την έμφυλη βία
«Η φωνή της».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Κική Πετρουλάκη, ψυχολόγος, πρόεδρος Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μαρία Γκασούκα,, ομότιμη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συγγραφέας, Γιοιύλη Βολανάκη, συγγραφέας, μέλος της ΕΣΗΕΑ. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι συγγραφείς-μέλη του δικτύου «η φωνή της»: Τζούλια Γκανάσου, Αγγελική Δαρλάση, Σίσσυ Δουτσίου, Ελευθερία Παραγιουδάκη, Ελένη Στελλάτου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κατερίνα Παπαντωνίου, συγγραφέας, δικηγόρος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της 1ης Έκθεσης Ευαισθητοποίησης για την «Έμφυλη Βία – Βία κατά των Γυναικών»: #MeNow_MeToo.
Σερβίων 8 (2ος όροφος)
Βοτανικός

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Λέσχη Ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου-καφέ «Ιδιώνυμο» σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. σε συζήτηση για το νέο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη «Ψιλά γράμματα». Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος Ιωάννα Κυριακίδου.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
«Ιδιώνυμο» Βιβλιοπωλείο-καφέ
Κοραή 11Α, Κορυδαλλός




ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ - info@kastaniotis.com
Γραφεία: Θεμιστοκλέους 104, 106 81 Αθήνα - Τηλ: 210 3301208, Fax: 210 3822530
Βιβλιοπωλείο: Ζαλόγγου 11, 106 78 Αθήνα - Τηλ: 210 3816310, Fax: 210 3801331

Δεν υπάρχουν σχόλια: