Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

1η Θερινή Συνάντηση της Ε.Ε.Μ.Ε.


Τα νέα μας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την 1η Θερινή Συνάντηση που διοργανώνει η Ελληνική Εκπαίδευση για τη Μουσική Εκπαίδευση (Ε.Ε.Μ.Ε.), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 26-28 Αυγούστου με θέμα: “Στα μονοπάτια του μουσικού αυτοσχεδιασμού: έκφραση, δημιουργία, εκπαιδευτική εμπειρία”. Η συνάντηση αυτή απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς μουσικής, νηπιαγωγούς, δασκάλους, φοιτητές και σε όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του γύρω από το μουσικό αυτοσχεδιασμό μέσα από βιωματικά εργαστήρια από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου της Μουσικής Παιδαγωγικής. Η Θερινή Συνάντηση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου. Δείτε τη σελίδα της ΕΕΜΕ εδώ: https://www.eeme.gr
Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ στοιχεία για τους εισηγητές βρίσκονται εδώ.
Οι εγγραφές και οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας https://apps.eeme.gr/.
Προσοχή: Για να ισχύει η δήλωση συμμετοχής μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η καταβολή του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης (https://www.eeme.gr). 
Σας περιμένουμε όλες και όλους για να πειραματιστούμε και να περπατήσουμε σε νέα μονοπάτια μουσικού αυτοσχεδιασμού, ομαδικής έκφρασης και δημιουργικών εμπειριών!
Άλλα νέα που ίσως σας ενδιαφέρουν
Το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1oυ Φοιτητικού Συμποσίου, στους τομείς της Μουσικής Παιδαγωγικής και Κοινοτικής Μουσικής, με θέμα: «Έρευνα στη Μουσική Παιδαγωγική και την Κοινοτική Μουσική» το οποίο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024.
Περισσότερες πληροφορίες για το συμπόσιο και τη συμμετοχή σας σ’ αυτό, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα:
https://sites.google.com/disigma.gr/1o-foithtiko-symposio
Η Παγκόσμια Ένωση για τις Τέχνες στην Εκπαίδευση (WAAE, World Alliance for Arts in Education) και τα Τμήματα Μουσικών και Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής συνδιοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο στις 17-19 Οκτωβρίου 2024 στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.waaeathenssummit2024.com
Ε.Ε.Μ.Ε.
Ερμού 7, Τ.Κ. 54625
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6939560404
info@eeme.gr
Eπισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ
www.eeme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: