Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ




ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


Μια εκδήλωση ΘΕΣΜΟΣ.
Τα παιδιά, παίζουν τραγουδούν και χορεύουν για τα παιδιά!
Το Ωδείο του Ζαφείρη Φωτιάδη, και η Σχολή Χορού Σύνθεση, διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά Συναυλία της οποίας τα έσοδα θα πάνε στον Σύλλογο Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Η συναυλία αυτή, αν και δεν φιλοξενεί τα «μουρατα» ονόματα, τον κάθε «κουλτουριάρη», δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις διάφορες κατά καιρούς συναυλίες που γίνονται στο ανοικτό θέατρο του Δήμου Μουδανιών!
Οι καλλιτέχνες, είναι «ερασιτέχνες» (μακάρι έτσι ερασιτέχνες να ήταν και πολλοί επαγγελματίες), αλλά τους διακρίνει το μεράκι για αυτό που κάνουν!
Η εκδήλωση αυτή, πέρα από μια απλή συναυλία για έναν πραγματικά ιερό σκοπό, είναι και μια «επίδειξη προόδου» των παιδιών, τα οποία, καλούμαστε όλοι να τα καμαρώσουμε!
Εκτός από τους γονείς και τους συγγενείς των παιδιών , ελάτε ΟΛΟΙ, εμείς, οι υπόλοιποι, να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά, και να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ότι καλά κάνουν και έχουν όνειρα (άσχετα αν κάποιοι προσπαθούν να τα καταστρέψουν από βλακεία τους), ότι καλά κάνουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για έναν ιερό σκοπό, αλλά πάνω απ’ όλα, ελάτε ΟΛΟΙ να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ότι η «ΕΛΠΙΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ».
Θα ακολουθησουν και άλλα δελτία τύπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: