Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

NASA FUNK «ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ»

Πανσέληνος 16 Αυγούστου 2008 στο αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού
Όσοι απολαμβάνουν την άδεια πόλη το κατακαλόκαιρο, θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν μια βόλτα κάτω από την πανσέληνο της 16ης Αυγούστου με μια δυναμική μουσική βραδιά με τους NASA FUNK στο αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, στη Θεσσαλονίκη.
Η συναυλία οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, υπό τον γενικό τίτλο «Στο φως του φεγγαριού. Αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία στην Πανσέληνο».
Τα μέλη του συγκροτήματος Γιώργος Perin –Τσοπάνογλου (φωνή), Κώστας Χασιώτης (μπάσο, φωνητικά), Νίκος tourbis-Κιουρκτσής (τύμπανα, κρουστά, φωνητικά), Τάσος Πελτέκης (κιθάρα, φωνητικά) και Χάρης Καπετανάκης (σαξόφωνο) προέρχονται από παλαιότερα γνωστά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης (Lone Stars, Kashmir, Grasshoppers, Soulfire, Ξάξακες κ.α.) και έχουν συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολλές support εμφανίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες (James Brown, B.B. King, Dr. Feelgood, Godfathers, Mick Taylor, Alvin Lee, Snowy White κ.α.) και αρκετές δισκογραφικές δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: