Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΙΟΥΛΙΟΣ,ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 - 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 1974

(ΑΠΟ http://www.greekalert.com/) 34 χρόνια μετά, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.
Θυμούμαστε και ανανεώνουμε τον όρκο για κλιμάκωση του αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφή. Δεν ξεχνούμε αυτούς π’αδράξανε τις πύλες και τις ανοίξαν στον εχθρό.Δεν ξεχνούμε τους σκοτωμένους
Δεν ξεχνούμε το κλάμα και τον ξεσπιτωμό. Το 1974 είχαμε να αντιπαλέψουμε τα κανόνια , τα τανκ, τα πλοία και τα αεροπλάνα του εχθρού.
Η προδοσία είχε τότε δημιουργήσει τις συνθήκες για να μην μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ώστε η εισβολή του εχθρού να ήταν εκ των προτέρων εξασφαλισμένη να επιτύχει.
Πράγματι μέσα σε εκείνες τις συνθήκες η Κύπρος εάλω. Σήμερα , 34 χρόνια μετά, ευρισκόμεθα και πάλιν αντιμέτωποι με μια νέα πιο σύγχρονη και πιο επικίνδυνη επιχείρηση του εχθρού.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ολομέτωπη Διπλωματική επίθεση της Τουρκίας , αλλά και των συνοδοιπόρων της, Αμερικανών και Βρεττανών , η οποία στοχεύει το φρόνημα , την ψυχή και τη θέλησή μας.
Με «πυρομαχικά» της το δόλο, την υποκρισία , το ψέμα και το χρήμα για εξαγορά συνειδήσεων, απειλεί να συνθλίψει και το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και το ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ και να μας προετοιμάσει για γονατίσουμε και να προσκυνήσουμε τον κατακτητή και τα ξένα συμφέροντα που τον συνοδεύουν στην κατοχή.
Να του δώσουμε συγχωροχάρτι και άφεση για τα εγκλήματα και την ατίμωση που μας επέβαλε με τη βία των όπλων και να του νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα που δημιούργησε στην πατρίδα μας. Μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε αυτή την νέα επιβουλή που στοχεύει να κλείσει το Κυπριακό.
Έχουμε τη δύναμη και τα μέσα να το πετύχουμε διότι το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο αποτελούν την ασπίδα μας.
Η Ευρωπαϊκή μας ταυτότητα ενισχύει την ομπρέλα προστασίας μας. Μπορούμε.
Φτάνει να μην προδοθούμε για ακόμη μια φορά , από εντός , όπως το 1974.
Φτάνει να μην υπάρξουν και σήμερα Έλληνες Κύπριοι , ή και Έλληνες εξ Ελλάδας, που θα κλείσουν αυτή τη φορά την πόρτα του αγώνα για απελευθέρωση , μια για πάντα, συνθηκολογώντας με τον εχθρό.
Σε μια τέτοια περίπτωση που η πόρτα του Κυπριακού θα κλείσει με τον εχθρό εντός πλέον, νομιμοποιημένο και εξαγνισμένο από τα εγκλήματα του 1974 σε βάρος μας, θα μας εξολοθρεύσει εκ των εσσω πλέον, όπως η ανίατος ασθένεια κατατρώει τον ασθενή μέχρι να πεθάνει. Καλούμε τους διαχειριστές του Κυπριακού , Κόμματα , Κυβέρνηση, αλλά και εμάς το Λαό , τους πρόσφυγες να μην γραφτούμε στην ιστορία , ως εκείνοι που θα κλείσουμε την πόρτα με τον εχθρό μέσα στον τόπο μας , νομιμοποιημένο, αφέντη και διαφεντευτή του μέλλοντός μας. Η πόρτα πρέπει να μείνει ανοικτή , για να διεξάγουμε τον αντικατοχικό αγώνα που επιβάλλει το Διεθνές Δίκαιο, η Ιστορία και η παράδοσή μας, για την απελευθέρωση και επιστροφή μας στις πατρογονικές εστίες.
Η πόρτα θα σταματήσει να κλείνει , ΜΟΝΟ με την αποκήρυξη της πορείας που ακολουθεί η Ηγεσία μας, προς τον πλέον ανέντιμο συμβιβασμό που θα μπορούσαμε να επιδιώξουμε , την αποκήρυξη της πορείας προς τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια Ιωάννης Σιεκέρσαββας Γραμματέας. Σωματείο "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ
"Αγίου Ιωάννη 7, Στρόβολος Τ.Θ 23940, 1687
Λευκωσία - Κύπρος
Τηλ. 22-668464, Φαξ 22-668882

Δεν υπάρχουν σχόλια: