Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗ ΔΕΘ

(ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ http://www.halkidikinews.gr/)
Το δρόμο των κινητοποιήσεων αποφάσισαν να ακολουθήσουν για ακόμη μία φορά οι Έλληνες κτηνοτρόφοι.
Παράλληλα, ξεκινούν άμεσα και τις διαδικασίες για την οργανωτική τους συγκρότηση, σε τοπικές ομοσπονδίες αλλά και Πανελλήνια Ομοσπονδία με καταστατική και θεσμική μορφή, τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συντονιστικού τους Οργάνου και πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Χαλκιδικής Δημήτρης Καμπούρης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης που είχε στη Θεσσαλονίκη η ολομέλεια των προέδρων των κτηνοτροφικών συλλόγων της χώρας. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, στο πλαίσιο της 73ης ΔΕΘ, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι πρόκειται να προχωρήσουν σε «ήπια» κινητοποίηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η μορφή της οποίας, όπως και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της, δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.
Στο μεταξύ, εντός του ερχόμενου διμήνου ο κλάδος αποφάσισε να προχωρήσει στην διοργάνωση συλλαλητηρίου στην Αθήνα.
Η ακριβής ημερομηνία πραγματοποίησής του θα αποφασιστεί εντός του Οκτωβρίου σε νέα σύσκεψη της ολομέλειας των προέδρων των κτηνοτροφικών συλλόγων της χώρας, στη Λαμία. Επίσης, οι κτηνοτρόφοι της χώρας προτίθενται να ζητήσουν εντός του τρέχοντος μήνα να έχουν συνάντηση με τις γαλακτοβιομηχανίες και με διαμεσολαβητή τον ΕΛΟΓ να συζητήσουν το θέμα της τιμής του γάλακτος.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε παράσταση διαμαρτυρίας, είτε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είτε σε αυτό των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: