Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ενημέρωση από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, ήρθε η εποχή των αναβαθμίσεων:
Από το Σεπτέμβρη το http://www.disabled.gr/ άρχισε να αλλάζει.
Δημιουργήθηκε το http://www.disabled.gr/biz/ για την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Οι ειδήσεις χωρίστηκαν σε έναν νέο site στο http://news.disabled.gr/ που προσφάτως ο Σηφάκος http://www.fractal.gr/ το μεταμόρφωσε και το έκανε site και σύντομα θα αλλάξει πάλι το http://www.disabled.gr/biz/ για να του δώσει εξωτερική εικόνα που να θυμίζει περισσότερο το http://www.disabled.gr/
Σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου http://www.antithesis.gr/ έβαλε το χεράκι του και αναβάθμισε το newsletter και αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που φεύγει με αναβαθμισμένο το newsletter. Κατά βάση αυτό το μήνυμα είναι πειραματικό για να δούμε πώς δουλεύει το σύστημα.
Όπως όλα δείχνουν το http://www.disabled.gr/ και το http://news.disabled.gr/ έχουν γίνει πια εύκολα και πιο γρήγορα στην ανάγνωση.
Πρόσβαση στο σύνολο των περιεχομένων του http://www.disabled.gr/ μπορείτε να έχετε από την επάνω οριζόντια γραμμή συνδέσμων.Καθημερινά στο http://news.disabled.gr/ δημοσιεύονται όλες οι ειδήσεις από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρίες.
Στην αριστερή στήλη θα βρείτε τα περιεχόμενα του http://news.disabled.gr/ ανά θεματική ενότητα.
Το ίδιο συμβαίνει και με την αριστερή στήλη του http://www.disabled.gr/
Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού έχει ανέβει μαζί με όλα τα τεύχη του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ από το 1993 μέχρι σήμερα στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 και με τη βοήθεια της Αννούλας ανεβάζουμε πλέον και φωτογραφίες.
Η καμπάνια για τον αυτισμό βρίσκεται σε εξέλιξη και διοργανώνει δύο εκδηλώσεις μια στη Θεσσαλονίκη http://www.aspergerhellas.org/lecture22-11-08.html και μία στην Δράμα http://www.aspergerhellas.org/lecture23-11-08.html
Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της καμπάνιας από το http://www.aspergerhellas.org/ που είναι το site της καμπάνιας.
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους οργανωτές.
Αν και βρισκόμαστε πολλούς μήνες πριν από την Autonomia EXPO η κάτοψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει αρχίσει να γεμίζει με περίπτερα.
Μπορείτε να δείτε την κάτοψη στο http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται συνεχώς με όλα αυτά που αφορούν την Autonomia EXPO.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: