Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέες δημοσιεύσεις από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ
Ένα νέο κείμενο για την προσωπική βοήθεια στην Σουηδία δημοσιεύτηκε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=18987 και έχει γραφτεί από την Susanne Berg που έχει τετραπληγία και εργάζεται στο ινστιτούτο για την ανεξάρτητη διαβίωση στην Στοκχόλμη.
Το κείμενο έχει προστεθεί στην κατηγορία «ανεξάρτητη διαβίωση» της βιβλιοθήκης του http://www.disabled.gr/ που περιλαμβάνει εκατοντάδες κείμενα για την ανεξάρτητη διαβίωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Και για να προσγειωθούμε στην ελληνική εκδοχή της «ανεξάρτητης διαβίωσης» μπορείτε να επισκεφτείτε το http://news.disabled.gr/?cat=13 που περιλαμβάνει όλες τις ειδήσεις και την αρθρογραφία από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο της Ελλάδας και της Κύπρου και αφορά την ανεξάρτητη διαβίωση.
Η συνέντευξη της Πέρλας Μεσσίνας, για τον αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας, στην εφημερίδα «τα νέα» βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=19738 και πρέπει οπωσδήποτε να τη διαβάσετε.
Η καμπάνια «δώσε φως» για τον αυτισμό πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στην βόρεια Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα για την καμπάνια στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=18471
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: