Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Απειλές, εκβιασμοί και υποκλοπές μεταξύ «φίλων»

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΗ μάρτυρας- κλειδί στήριξε τον Ψωμιάδη και επικαλέστηκε κασέτα ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ματίνα Ηρειώτου Κώστας Κουκουμάκας
Σε θρίλερ απειλών, εκβιασμών και υποκλοπών μεταξύ «φίλων» εξελίσσεται η υπόθεση του ραντεβού που έκλεισε η φίλη του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Κωνσταντία Κάνου για λογαριασμό της φίλης της, δικηγόρου Τάνιας Σωτηροπούλου με αντικείμενο οικόπεδα έκτασης 11,5 στρεμμάτων στη Νέα Ραιδεστό, που πέρασαν στην κυριότητα της Μονής Βατοπεδίου, αντί για τους ακτήμονες δικαιούχους τους.
Η επιχειρηματίας Κωνσταντία Κάνου- τη μαρτυρία της οποίας είχε επικαλεστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι η Τάνια Σωτηροπούλου- έλυσε χθες το βράδυ τη σιωπή της και μιλώντας στο Αlter, στήριξε τη θέση του νομάρχη κ. Ψωμιάδη, ότι δηλαδή στο περίφημο ραντεβού δεν έγινε καμία αναφορά σε «εντολές από τον Πρωθυπουργό».
Ταυτόχρονα, όμως, ξεδίπλωσε και ένα γαϊτανάκι απειλών και υποκλοπών, αφού μετά τον κ. Ψωμιάδη, που έχει υποστηρίξει ότι διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο αποδεικνύει ότι η κ. Σωτηροπούλου δεν λέει αλήθεια, και η κ. Κάνου- στέλεχος οργάνωσης της Ν.Δ. στην Καλαμαριά- επικαλέστηκε τηλεφωνική επικοινωνία της με τη δικηγόρο, την οποία ηχογράφησε η ίδια, και όπως επέμεινε αποδεικνύει το ίδιο.
Πάντως, η επιχειρηματίας- μάρτυρας του ραντεβού ισχυρίστηκε επίσης ότι παρά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, δεν επικοινώνησε με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε όλο το άρθο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: