Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Αγαπητοί μας φίλοι, Ο Δεκέμβρης δεν είναι ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Είναι ο κατάλληλος μήνας για να στείλετε ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ, αλλά και ο καιρός για να διαλέξετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αυτά τα Χριστούγεννα μοιράστε βιβλία σε όλα τα παιδιά, γιατί το καθένα τους είναι ένα ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, αλλά και σε όλους όσοι είναι σημαντικοί για σας.
Ένα βιβλίο είναι το ιδανικό προσωπικό δώρο, ειδικά αν έχει ενυπόγραφη αφιέρωση από εσάς ή από το/τη συγγραφέα!
Οι λόγοι είναι αμέτρητοι:
τα βιβλία μπορούν να προσφέρουν γέλιο ή συγκίνηση, μόρφωση ή ψυχαγωγία, μπορούν μέχρι και να αλλάξουν τη ζωή σας, δεν παλιώνουν, δεν είναι ποτέ εκτός μόδας, και ποτέ δεν έχετε αρκετά!
Αν, πάλι, αναζητάτε ένα ξεχωριστό επιχειρησιακό δώρο, ενημερωθείτε για τις νέες κυκλοφορίες και τις προσφορές μας και χαρίστε στους συνεργάτες σας ένα δώρο που θα ανοίγουν ξανά και ξανά.
Εσείς, παιδιά, επιβιβαστείτε πάνω στο ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΧΑΛΙ και περάστε αξέχαστες διακοπές, παρέα με τα αγαπημένα σας βιβλία!
Αν ανήκετε στους Χαριποτεριστές, τότε σίγουρα γνωρίζετε πως η μαγεία δεν έχει τέλος!
Αυτό σας το υποσχεθήκαμε πέρσι, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, και να που τώρα γίνεται πραγματικότητα.
Το βιβλίο ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ, που άφησε ο Ντάμπλντορ με τη διαθήκη του στην Ερμιόνη, τώρα μπορεί να γίνει και δικό σας.
Ακόμη, αν διαβάσατε το βιβλίο Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣ, έχετε σίγουρα ακουστά το δημιουργό της.
Φέτος, θα μάθετε περισσότερα γι’αυτόν μέσα από το βιβλίο Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΑΜΕΛ.
Υποδεχτείτε τη Νέα Χρονιά με βιβλία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καινούργια αρχή σε κάθε τομέα της ζωής σας: βιβλία φιλοσοφικά και θεολογικά, όπως ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ και Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΟΥ DAWKINS, βιβλία οικολογικά όπως τα HEAT και ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΨΕ Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ, βιβλία για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη όπως τα: ANTICANCER, ΤΡΟΦΕΣ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ, και για τις νεαρές μας αναγνώστριες 10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ και 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙΣ 16!
Εμείς, εκτός από τις «συνταγές ευτυχίας», φροντίσαμε και για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας: εντυπωσιάστε λοιπόν τους καλεσμένους σας με μια γλυκιά συνταγή από το βιβλιαράκι μας ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ της σειράς ΜΑΓΝΗΤΟΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ!Κλείνοντας, σας θυμίζουμε τις παγκόσμιες ημέρες αυτού του μήνα αλλά και του επόμενου, ως αφορμή για την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου: 03/12 – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες
Σας ευχόμαστε ολόψυχα να ξεκινήσετε το 2009 κατανικώντας το ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΞΟΔΕΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και απολαμβάνοντας ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Ελπίζουμε να ανοίξετε ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ και να πραγματοποιήσετε τα δικά σας προσωπικά όνειρα!
Καλές Γιορτές!
Φιλικά,
Κλειώ Ζαχαριάδη
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800 Fax 210-2819550

Δεν υπάρχουν σχόλια: