Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Δεν ήξερε... δεν ρώταγε;

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΆδειασε Ρουσόπουλο, ταφόπλακα σε Προανακριτική Ο Καραμανλής πήρε χθες πάνω του όλη την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση Βατοπεδίου, την οποία και χαρακτήρισε σκάνδαλο ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος
Με την καινοφανή για Πρωθυπουργό δικαιολογία ότι δεν ήξερε, δεν κατάλαβε και εντέλει «υποτίμησε» το Βατοπέδι, ο Κ. Καραμανλής πήρε πάνω του όλη την πολιτική ευθύνη για το μεγάλο σκάνδαλο κι έβαλε την προσωπική σφραγίδα του στην επιχείρηση της Ν.Δ. να μπει ταφόπλακα στην υπόθεση.
Παράλληλα, άδειασε, όπως εκτιμούσαν χτες κορυφαίοι υπουργοί, τον κ. Θόδωρο Ρουσόπουλο καθώς φρόντισε να επισημάνει με έμφαση την εσφαλμένη τοποθέτησή του για την υπόθεση του Βατοπεδίου στη ΔΕΘ, την οποία απέδωσε σε ελλιπή ενημέρωση.
Με όχημα το πρωθυπουργικό mea culpa, την ίδια ώρα, σε Μαξίμου και Ρηγίλλης προσδοκούν ότι η κυβέρνηση θα βγει από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Παράλληλα, προεξοφλούν την απομάκρυνση των κ.κ. Αλ. Κοντού και Π. Δούκα από την κυβέρνηση στον επικείμενο ανασχηματισμό σε μια εμφανή προσπάθεια να πειστούν η κομματική βάση και η κοινωνία ότι το σκάνδαλο δεν θα μείνει χωρίς κυρώσεις.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: