Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Εθελοντές για πακετάρισμα του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στη Θεσσαλονίκη

Εδώ και δύο μέρες μας ήρθε το νέο τεύχος του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στο γραφείο της Θεσσαλονίκης και περιμένει εθελοντές και εθελόντριες για το γνωστό πακετάρισμα :-)Φιλαράκια μου, 14.000 τεύχη δεν πακετάρονται εύκολα.
Χρειάζονται χέρια, πολλά χέρια :-)
Η Γεωργία και η Ελένη από το γραφείο της Θεσσαλονίκης του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ σας περιμένουν για βοήθεια.
Το πακετάρισμα θα γίνει την Κυριακή μετά τις 11 και τη Δευτέρα θα ξεκινήσει από τις εννέα και μισή το πρωί.
Εάν θέλετε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με τα κορίτσια του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στο admin@disabled.gr ή τηλεφωνικά στο 2310-211915.
Πολλές νέες ειδήσεις έχουν ανέβει στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις ειδήσεις και την αρθρογραφία από τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρίες.
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ενώ εξαρχής έχουν διαπιστωθεί προβλήματα στον χρόνο που έχουν προκηρυχθεί αυτές οι νέες θέσεις εργασίας με τον 2643 κανένα από τα συνηθισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχει ασχοληθεί με αυτά τα προβλήματα.
Εάν διαπιστώσετε προβλήματα να μας ενημερώσετε ώστε μέσα από το http://www.disabled.gr/ να ενημερώσουμε όχι μόνο την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες, αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε με τη σειρά τους να ενημερώσουν ευρύτερες ομάδες του πληθυσμού.
Χαιρετισμούς, Νίκος, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: