Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το Disabled GR

Δύσκολη η εποχή που διανύουμε...
Η δυσαρέσκεια φαίνεται να έχει διογκωθεί και να αναζητεί τρόπους εκφραστικής εκτόνωσης με εμάς παθητικούς θεατές του ύπνου μας...
Όπως όλα δείχνουν πολλά θα αλλάξουν αλλά και τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει στην τελευταία του ανάλυση...4500 νέες θέσεις εργασίας ανοίγει ο ΟΑΕΔ εν τω μέσω των Χριστουγέννων.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20205 με την ελπίδα πως αυτοί που ενδιαφέρονται και χρειάζονται μια νέα εργασία θα προλάβουν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά μια εποχή που κατά τεκμήριο η δημόσια διοίκηση αργεί...
Υπάρχουν τόσες καλές εποχές που μπορούν να προκηρυχθούν νέες θέσεις εργασίας που οι διοικούντες θα μπορούσαν να αποφύγουν την προκήρυξη των νέων θέσεων σε περίοδο εορτών και γενικευμένων κοινωνικών επεισοδίων.
Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν απασχολεί κανένα από τους διοικούντες.Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο για έναν τετραπληγικό στην Αφρική που με ανύπαρκτους πόρους προσπαθεί να αλλάξει την πατρίδα του.
Το κείμενο βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=19101
Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή για τα φάρμακα του τρόπου ζωής και για τη μεταχείριση που έχουν από τα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=19099 και αξίζει να διαβαστεί.
Η αυτόνομη δυσρεφλεξία αποτελεί ως επί το πλείστον άγνωστη λέξη για τους επαγγελματίες του γενικότερου νοσοκομειακού χώρου, ενώ η άγνοια -όσον αφορά αυτό το θέμα- στην ευρύτερη κοινωνία που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με άτομα με τετραπληγία, είναι αποστομωτική.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=19079 με πάρα πολλή προσοχή.
Όλα τα βιβλία του ομότιμου καθηγητή παιδαγωγικής και ειδικής παιδαγωγικής του πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται διαθέσιμα προς πώληση στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=17958 και όπως θα δείτε από τα εκδοτικά τους χαρακτηριστικά αφορούν την ειδική αγωγή ή εκπαίδευση και είναι σημαντικά εργαλεία για κάθε άνθρωπο που παίρνει στα σοβαρά την ειδική εκπαίδευση και τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που έχει αναλάβει τη διακίνηση των βιβλίων διαθέτει τα βιβλία στο κόστος που καθόρισε το υπουργείο παιδείας.
Το σύνολο του ποσού εισπράττεται απευθείας από τον συγγραφέα.
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ απλώς μεσολαβεί για την διακίνηση για την Αθήνα και για την Θεσσαλονίκη.
Στις 1 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η καμπάνια «δώσε φως» για τον αυτισμό. Διαβάστε περισσότερα για την καμπάνια στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=18471 που θα ενημερώνεται για οτιδήποτε νεότερο.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: