Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Μέρες που είναι, το πρόγραμμα των Δήμων αλλά και όλων των φορέων είναι γεμάτο από εκδηλώσεις - αφιερώματα, εκδηλώσεις που φέρουν διάφορα "ονόματα" και, μαζί με αυτά, φέρνουν και τα αντίστοιχα μεγάλα ή μικρά "χρηματικά πακέτα" για την πραγματοποίησή τους.
Στα Νέα Μουδανιά, δίπλα μας, για τις Αγιες Μέρες που έρχονται το Ωδείο του Ζαφείρη Φωτιάδη και η Σχολή χορού "ΣΥΝΘΕΣΗ" (Κέντρο Τέχνης Σύνθεση) ετοίμασαν έναν "κύκλο εκδηλώσεων" που θα τον ζήλευαν πολλοί διοργανωτές εκδηλώσεων!
Από την εκδήλωση - συναυλία "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ" του "ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ" στο Ανοικτό Θέατρο του Δήμου Νέων ΜΝουδανιών - Ιούλιος 2008
Το Κέντρο Τέχνης «Σύνθεση» διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη παράστασή του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών ώρα 20:30.
Η παράσταση που σκοπεύει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού μέσω συναρπαστικής μουσικής και χορού περιλαμβάνει 4 ενότητες. α) Μουσική.
Μικρά σύνολα προχωρημένων μαθητών παρουσιάζουν μουσικά έργα.
β) Αφήγηση ιστορίας–παραμυθιού με ζωντανή μουσική υπόκρουση(…ένας παππούς διηγείται στα εγγονάκια του πως δημιουργήθηκε το αθάνατο τραγούδι Άγια Νύχτα).
γ) Μπαλέτο ο Μάγος του Οζ.
Το γνωστό παραμύθι του Λούμαν Φράνκ Μπάουμ χορογραφημένο και “ντυμένο” με εξαίρετη μουσική , με όμορφα σκηνικά και κοστούμια.
δ) Χορωδίες.
Δύο χορωδίες παρουσιάζουν γνωστά και όχι μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 του μήνα δώθηκαν έξι πρωινές παραστάσεις για τα παιδιά των σχολείων της περιοχής των Μουδανιών.
Μια ακόμα αξιέπαινη κίνηση από το "ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ", ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που πρέπει όλοι να το παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: