Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ειδήσεις από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το Disabled.GR

Μια πολύ ενδιαφέρουσα φυσική μέθοδος για την θεραπεία από τις κατακλίσεις βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=19268 και πρέπει οπωσδήποτε να τη διαβάσετε επειδή περιλαμβάνει πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η θεραπευτική μέθοδος που σημειωτέον χρηματοδοτείται και από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το επίδομα θέρμανσης φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.
Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα στην διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=19283Ο σύλλογος μυασθενών έχει δημιουργήσει δική του ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.myasthenia.gr/ και εάν έχετε την εμπειρία της μυασθένειας πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφθείτε επειδή έχουν ξεκινήσει και τις πρώτες εκδόσεις υποστηρικτικών βιβλίων.
Στην ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχουν πληροφορίες για τον τρόπο που μπορείτε να γίνετε μέλη και να χρησιμοποιείτε τις υποστηρικτικές υπηρεσίες του συλλόγου.
Οι μυασθενείς από την Κύπρο μπορούν να έρχονται σε επαφή με τον κυπριακό σύλλογο για την μυασθένεια στη διεύθυνση http://mgacy.org/ που όμως προσωρινά βρίσκεται υπό κατασκευή.
Ένα ενδιαφέρον κείμενο για την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με βλαστοκύτταρα βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=21473 και αξίζει να διαβαστεί.
Εδώ θα χρειαστεί να σας πούμε πως στις 15 Μαΐου στις 11 το πρωί στην Autonomia EXPO στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει μεγάλη ημερίδα για τις νέες θεραπείες και τα νέα θεραπευτικά και ερευνητικά πρωτόκολλα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και ομιλητές θα είναι ερευνητές και γιατροί που έχουν εξειδίκευση στη σκλήρυνση κατά πλάκας. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να έχετε από το http://www.autonomiaexpo.org/ σε δεκαπέντε περίπου ημέρες, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του σεμιναριακού μέρος.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: