Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ε.Ε.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ε.Ε.Μ.Ε. Υπεύθυνος τύπου της Ε.Ε.ΕΜΕ: Νίκος Θεοδωρίδης, 6944-134525 Η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση (Ε.Ε.Μ.Ε.), ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" συνδιοργανώνουν το 6ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Ε.Μ.Ε. «Μουσική: παιδεύει, εκπαιδεύει, θεραπεύει» Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 30 - 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2009 Υπό την αιγίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Πολιτισμού Το συνέδριο έχει σκοπό να φέρει σε επαφή όλους όσοι ασχολούνται με τη μουσική αγωγή και τη διδασκαλία της μουσικής σε όλες της τις μορφές και σε όλες τις βαθμίδες και επίπεδα. Οι γενικοί θεματικοί άξονες του 6ου συνεδρίου είναι: Μουσική και Εκπαίδευση Μουσική και Ψυχολογία Αξίες της Μουσικής Αγωγής Μουσική και Ειδική Αγωγή Μουσική και Ιατρική Μουσική και Εγκέφαλος Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν παραπάνω από 100 ειδικοί επιστήμονες, μουσικοπαιδαγωγοί, μουσικοθεραπευτές και ιατροί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και παραπάνω από 50 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Graham Welch, Λένια Σέργη και Θανάσης Δρίτσας.
Εκτός από τις διαλέξεις, τις επιστημονικές ανακοινώσεις και τα εργαστήρια, θα υπάρχουν εκθέσεις μουσικών οργάνων και εκπαιδευτικού υλικού, μουσικές συναυλίες και άλλες παρουσιάσεις εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση στο www.eeme.gr ή καλέστε στο 6939560404. Διαδικασία Εγγραφής Καταθέστε το χρηματικό ποσό για την εγγραφή σας στην Τράπεζα EUROBANK, στο λογαριασμό με αριθμό 00260200470123586478 (όνομα λογαριασμού: MYRTO VOUGIOUKA).
Στην απόδειξη κατάθεσης να είναι ευανάγνωστο το όνομα του καταθέτη και να αναγράφεται «για συμμετοχή στο Συνέδριο ΕΕΜΕ 2009». Συμπληρώστε το Δελτίο Εγγραφής και στείλτε το ηλεκτρονικά στο info@eeme.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Δελφών 127, ΤΚ. 54248, Θεσσαλονίκη ή με φαξ στο 2310858658. Φυλάξτε την απόδειξη κατάθεσης και έχετέ την μαζί σας την ημέρα έναρξης του συνεδρίου οπότε και θα παραλάβετε την απόδειξη πληρωμής από τη Γραμματεία του Συνεδρίου. Το κόστος εγγραφής είναι: Σύνεδροι, μέλη της ΕΕΜΕ: 75 Ευρώ έως την έναρξη του Συνεδρίου Σύνεδροι, μη μέλη της ΕΕΜΕ: 150 Ευρώ έως την έναρξη του Συνεδρίου Φοιτητές, μέλη της ΕΕΜΕ: Δωρεάν Φοιτητές, μη μέλη της ΕΕΜΕ: 50 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: