Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ASIAN DUB FOUNDATION @ Gagarin 205 (12/9/09, Αθήνα)
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Στείλε email στο sales@mindradio.gr με τίτλο "Asian Dub Foundation" Και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και κέρδισε μονές προσκλήσεις! Πριν από 16 χρόνια η κολεκτίβα των Asian Dub Foundation έκανε τα πρώτα της βήματα – διόλου ταπεινά ή αθόρυβα – σε ένα κοινωνικό κέντρο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, με μία σειρά από σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας που απευθύνονταν σε νεαρούς Ασιάτες μετανάστες.
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και διάφοροι τίτλοι κόσμησαν τη μπάντα όπως «ενεργό πολιτικό group», «ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα τα τελευταία 30 χρόνια» και «η τελευταία οργισμένη μπάντα της Βρετανίας».
Περι σσότερα...Χορηγός Επικοινωνίας Mind Radio 4GFESTIVAL @ IERA ODOS – VOX – LUNA DARK (19/9/09, Αθήνα) - ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Στείλε email στο sales@mindradio.gr με τίτλο '4G' και κείμενο το ονοματεπώνυμό σου και κέρδισε μια μονή πρόσκληση για το απόλυτο dance event! Οι φίλοι της ηλεκτρονικής μουσικής έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, καθώς το απόλυτο dance event, 4G Festival – The Rebirth, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου, για να υποδεχθεί τη νέα σαιζόν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.
Πρόκειται για το μοναδικό εγχώριο φεστιβάλ που είναι αποκλειστικά επικεντρωμένο στη dance μουσική και πιο συγκεκριμένα στα τρία σημαντικότερα παρακλάδια της, techno, trance και progressive. Infected Mushroom – Umek - Astral Projection - Dave Seaman - Paul Ritch - Popof - Talamasca - Spektre - Anthony Pappa - Perfect Stranger - Tomy Declerque and many more...Περισσότερα...
Χορηγός Επικοινωνίας Mind Radio «O ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ PRINCΕ», 4-13/9/09 στο Μουσείο Μπενάκη ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Στείλε email στο sales@mindradio.gr με τίτλο 'O ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ PRINCΕ' και κείμενο το ονοματεπώνυμο σου και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης συναντώνται ξανά, με το μιούζικαλ «Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ PRINCE», ένα έργο για την πόλη και την καρδιά, βασισμένο στο παραμύθι του Όσκαρ Oυάιλντ «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας».
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραγωγή, ένα εξολοκλήρου καινούργιο μουσικό έργο, σε σύνθεση Χρίστου Θεοδώρου και λιμπρέτο Xρήστου Κανελλόπουλου, που θα παρουσιαστεί στο ΑΙΘΡΙΟ του Μουσείου Μπενάκη, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη και για 10 μόνο παραστάσεις, από την Παρασκευή 4 έως τηÎ ½ Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Περισσότερα...
Χορηγός Επικοινωνίας Mind Radio Spaghetti Western Orchestra @ Badminton (16-25/9/09, Aθήνα) ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Στείλε email στο sales@mindradio.gr με τίτλο 'Spaghetti Western' και κείμενο το ονοματεπώνυμο σου και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση στις 17 Σεπτεμβρίου. Eίναι πέντε, είναι αδίστακτοι και έχουν σκοπό να μετατρέψουν τη σκηνή του Θεάτρου Badminton σε σαλούν από τις 16 έως τις 25 Σεπτεμβρίου του 2009.
Με έντονο άσπρο μακιγιάζ, ριγέ γιλέκα εποχής και σκονισμένες μπότες, oι μουσικοί πιστολέρο της SPAGHETTI WESTERN ORCHESTRA - όπως φανερώνει άλλωστε και το όνομά τους - θα ζωντανέψουν χαρακτηριστικές εικόνες από τα θρυλικά σπαγκέτι γουέστερν του ’60 και του ’70, εκτελώντας τις κλασικές συνθέσεις του Ennio Morricone. Περισσότερα... Μουσική στη δική σου διάσταση!
Mindradio.gr powered by conn-x

Δεν υπάρχουν σχόλια: