Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1,
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800, FAX: 210 28 19 550,
Αγαπητοί αναγνώστες, Τα πρωτοβρόχια ήρθαν φέτος νωρίτερα και ο καιρός κρύωσε κάπως απότομα (ΑΨΟΥ!!!), αλλά όλοι εμείς στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ελπίζουμε ότι, παρά την επάνοδο στην καθημερινότητα, καταφέρνετε πάντα να ξεκλέβετε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε, να νιώσετε ΛΥΤΡΩΣΗ και να ταξιδέψετε μέσα από ένα βιβλίο.
Αυτό θα κάνουν πάντως η κα Μπόσκου Χρυσάνθη και ο κος Κουρλής Κωνσταντίνος, οι νικητές των διαγωνισμών για τα βιβλία ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ και ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ, που κέρδισαν ένα τριήμερο για δύο στην Κέρκυρα και την Αμοργό αντίστοιχα!
Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι!
Στους υπόλοιπους από εσάς, προτείνουμε ολιγοήμερες αποδράσεις στην Κύπρο (με το ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ), στη Ρόδο και τη Νίσυρο της λάβας (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ), στη μεσαιωνική Βενετία (ΕΡΩΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ), στην επική Ρώμη (ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ), αντιμέτωποι με τους Ούνους (ΑΤΤΙΛΑΣ βιβλίο 3) και μαζί με τους σταυροφόρους (ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ) μέχρι τις Άνδεις (ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΟΜΠΟΣ).
Και επειδή ένα λογοτεχνικό ταξίδι δεν ολοκληρώνεται με την άφιξη στην τελευταία σελίδα, ζήστε την εμπειρία και μοιραστείτε τη με αναγνώστες και συγγραφείς στην ιστοσελίδα του κάθε βιβλίου.
Ο Γιαν Μαρτέλ, συγγραφέας του βιβλίου Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ, συμμερίζεται την άποψη αυτή, όταν αναφέρει σε συνέντευξή του ότι ένα βιβλίο «ζωντανεύει» μόνο όταν συναντά έναν αναγνώστη.
Έτσι, το ίδιο το βιβλίο συνεισφέρει από μόνο του το 50% της αναγνωστικής διαδικασίας – το υπόλοιπο 50% προκύπτει από τον κάθε αναγνώστη ξεχωριστά, μέσω της φαντασίας του!
Ένα βιβλίο μπορεί να είναι ένας τόπος, άνθρωποι, εποχές, συναισθήματα, όμως τίποτα από αυτά δεν έχουν σημασία μέχρι να σας αγγίξουν – κι ακόμη περισσότερο, μέχρι να σας κάνουν να συζητήσετε γι’ αυτά!
Στην Ηλεκτρονική Λέσχη Ανάγνωσης ξεκινήσαμε τη συζήτηση για το βιβλίο ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της Ελένης Τσαμαδού - εάν το έχετε διαβάσει και θέλετε να πείτε τη γνώμη σας, σας περιμένουμε! Εγγραφείτε μέλος!
Ξεφυλλίστε τον νέο μας κατάλογο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ανακαλύψτε τις νέες τοποθεσίες στις οποίες θα σας ταξιδέψουν τα βιβλία μας!
Και επειδή στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ αγαπάμε και τον κινηματογράφο, μπείτε σε κλήρωση για 2 DVDs της ταινίας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο!
Τέλος, για τους λάτρεις της 7ης τέχνης καθώς και ηθοποιών που έγιναν θρύλοι, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ενυπόγραφο αντίτυπο από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ από το νέο φωτογραφικό λεύκωμα που θα εκδώσουμε, και να είστε ο πρώτος/η που θα το διαβάσει στην Ελλάδα!
Τέλος, μη χάσετε τη μεταφορά από το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη του εξαιρετικού πολιτικοοικονομικού θρίλερ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ (από 1/10 και στους κινηματογράφους από τη Rosebud/Odeon), καθώς και το 2ο βιβλίο της σειράς ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ με τους ίδιους ιδιόρρυθμους πρωταγωνιστές και εκρηκτική δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: