Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΑ 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ Του john Buchan
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Διαβάστε περισσότερα... “ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ” του Α. Στρίντμπεργκ Από 20 έως και 29 Νοεμβρίου Διαβάστε περισσότερα... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΨΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟΔιαβάστε περισσότερα... «ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΙΙ» Διαβάστε περισσότερα... ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «O MIRO ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΡΚΑ»Πρωινές και απογευματινές ξεναγήσεις στην έκθεση «O Miró της Μαγιόρκα», που φιλοξενείται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ θα πραγματοποιούνται από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου 2009, και κάθε Σάββατο και Κυριακή. Οι ξεναγήσεις θα απευθύνονται σε γκρουπ ενηλίκων και θα γίνονται από επιμορφώτριες.
Πιο συγκεκριμένα, ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται στις 11.30, στις 12.30 και στις 16.30 το απόγευμα. Διαβάστε περισσότερα... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Διαβάστε περισσότερα... “ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;”4η εκπομπή Your Voice @ Μad TV με θέμα“Γονείς κι εσύ – δε χωράς πουθενά;”
Στη πρώτη της συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή η Υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου μιλάει στο MAD Διαβάστε περισσότερα... O PIERRE CARDIN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΦιλανθρωπική Εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία για την Ελληνική Δράση Αφρικής Υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας του Δήμου Αθηναίων & του Γενικού Προξενείου Ακτής Ελεφαντοστού Διαβάστε περισσότερα... MADELEINE PEYROUX Με ζωή σαν κινηματογραφική ταινία, η Madeleine Peyroux τραγουδά και η φωνή της διηγείται ιστορίες ποτισμένες από την υγρασία των δρόμων του Παρισιού…ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΡΑΔΙΟ CITY / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Διαβάστε περισσότερα... «CARGO» ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΔιαβάστε περισσότερα... AL DI MEOLA WORLD SIMFONIAΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ (Βας. Όλγας και Παρασκευοπούλου 9, Θεσσαλονίκη) Διαβάστε περισσότερα... ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ- ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ Την Τετάρτη 18/11/09 στις 20.30 στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη για πρώτη φορά στην ιστορία του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και του Digital Wave παρουσιάζεται μια ταινία Κενυάτικης παραγωγής και Ελληνικής σκηνοθεσίας. Διαβάστε περισσότερα... ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Στην παρουσίαση του βιβλίου Ο τρομερός Βέιν στον αστερισμό του κύκνου της Μάρας Χωματίδη στις 29-10-2009 στον Ιανό της Αθήνας από την Λιάνα Κανέλη και την Έλντα Πανοπούλου η τραγουδίστρια Αφροδίτη Φρυδά μας έκανε μια μεγάλη έκπληξη! Μελοποίησε ένα ποιήμα μέσα από το βιβλίο, το τραγούδησε με την Ξένια Δικαίου και μας το παρουσίασε στην εκδήλωση! Το τραγούδι αυτό δεν κυκλοφορεί σε CD αλλά μπορείτε να το ακούσετε μέσα από το site μας! Διαβάστε περισσότερα... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: