Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το Disabled.GR

Από την Μαρία Χανιωτάκη, Σκηνογράφο, Εικαστικό και καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας CMD www.mariachaniotaki.gr πήραμε μια αγγελία που δημοσιεύεται στο φόρουμ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/forum/showthread.php?t=17596
Την Παρασκευή ταχυδρομήθηκε το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στους 14.000 συνδρομητές του και σύντομα θα σας έρθει.
Εάν ωστόσο δεν είσαστε ακόμη συνδρομητές μπορείτε να γίνετε από το http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483 αφού πριν σας πω πως το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι ελεύθερο συνδρομής για όλους τους ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.
Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ προχωρά και ετοιμάζεται για να ανοίξει την πόρτα της στις 21, 22 και 23 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Ήδη έχουν γεμίσει το πρώτο κτίριο, ενώ από το δεύτερο κτίριο έχει γεμίσει το μισό. Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να έχετε πάντα από το http://www.autonomiaexpo.org/ όπου υπάρχει σε ψηφιακή μορφή και η κάτοψη.
Οι εκλογές έχουν επιβραδύνει την προκήρυξη των νέων προγραμμάτων για την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τους αυτοαπασχολούμενους.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε περίπου θα προκηρυχθούν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Όταν έχουμε περισσότερη πληροφόρηση θα ανακοινωθεί στο http://www.disabled.gr/biz/
Στο http://news.disabled.gr/ καταχωρούμε όλες τις ειδήσεις και την αρθρογραφία από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο για την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες και τους επαγγελματίες στο χώρο.
Το http://news.disabled.gr/ ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις νέες ειδήσεις αν και τον τελευταίο μήνα η προτεραιότητα του τύπου είναι τα οικονομικά ζητήματα και σπανίως δημοσιεύονται ειδήσεις για την αναπηρία στον τύπο.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: