Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1, 144 52
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800, FAX: 210 28 19 550,
WEB SITE: www.psichogios.gr Αγαπητοί αναγνώστες, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ
Αυτόν το μήνα οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας συνοδεύουν σε έναν περίπλου στις ακτές της γνώσης και της φαντασίας!
Επισκεφτείτε μέσα από ιδιαίτερα ενδιαφέροντα βιβλία την Ινδία (Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), την Κίνα μέσα από το δρόμο του μεταξιού (ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ), την Ιαπωνία (ΝΕΜΕΣΙΣ), και με καπετάνιο τον ΜΑΓΓΕΛΑΝΟ ταξιδέψτε ως ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Όμως, διαβάζοντας φανταστικά βιβλία, κερδίζετε αληθινά ταξίδια!
Λάβετε μέρος στην κλήρωση για τρία τριήμερα ταξίδια για δύο άτομα στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, τη ΡΩΜΗ ή τη ΛΕΥΚΩΣΙΑ και εξερευνήστε παρέα με τους αγαπημένους σας λογοτεχνικούς πρωταγωνιστές τους πιο απίθανους προορισμούς! Επίσης, δώστε τις ευχές σας με βιβλία για Χρόνια Πολλά και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα λευκώματα με λατρεμένα είδωλα, όπως η μοναδική Αλίκη, ο αξεπέραστος Michael Jackson, ο κινηματογραφικός πατέρας της Στέλλας και του Ζορμπά Μιχάλης Κακογιάννης , η ντίβα Μαρία Κάλλας και ο γοητευτικός πρωταγωνιστής που ανέδειξε η λογοτεχνία και λάτρεψε η μεγάλη οθόνη Ρετ Μπάτλερ.
Για χειμωνιάτικα βράδια που δεν προβλέπεται ΕΞΟΔΟΣ από το σπίτι, τα βιβλία είναι σίγουρα η καλύτερη συντροφιά.
Εκμεταλλευτείτε την περίσταση για νοερά ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ αλλά και για να αφιερώσετε δημιουργικό χρόνο στα παιδιά σας: Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ θα τα κάνει πρώτης τάξεως μάγειρες και εσάς περήφανους γονείς!
Τέλος, πληροφορηθείτε για τις παγκόσμιες ημέρες του μήνα και βρείτε υπέροχους τίτλους βιβλίων ενηλίκων, παιδιών και εφήβων με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν: Δεκέμβριος 03/12 – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες

Δεν υπάρχουν σχόλια: