Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 25310 24498, 81006
Φαξ: 25310 81555 email:press@gpetalotis.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός εκπρόσωπος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας, στις 09.01.10 προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: « Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια είναι χτύπημα στη Δημοκρατία, είναι χτύπημα στον ίδιο τον ελληνικό λαό.
Ένα ηθικό χτύπημα το οποίο, όλος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει και το οποίο δεν έχει καμία σχέση ούτε με ιδεολογία, ούτε με καμία ηθική πρακτική.
Κάποιοι που έχουν ως ιδεολογία, ως σκοπό και ως στόχο τον πολιτικό μηδενισμό και τον σκοταδισμό πιστεύουν, δυστυχώς, ότι μπορούν να ταράξουν τη γαλήνη, την ειρήνη και τη Δημοκρατία μας.
Επειδή όμως η τρομοκρατία δεν μπορεί να είναι υπεράνω της Δημοκρατίας, αυτό που θέλουμε να δηλώσουμε απερίφραστα είναι ότι η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Τέτοιου είδους πρακτικές είναι καταδικαστέες, τέτοιου είδους πρακτικές που προσπαθούν να δημιουργήσουν φοβίες και να σπείρουν το άγχος της Δημόσιας ασφάλειας στον ελληνικό λαό, είναι αποτυχημένες από τη γένεση τους. Υπάρχει Δημοκρατία κατοχυρωμένη, Δημοκρατία η οποία δεν απαιτείται να φυλάσσεται, για την οποία προφανώς κάποιοι δεν έχουν ακούσει καν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: