Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Μόνο για δύο παραστάσεις Με την Ανθή Θάνου και τον Παναγιώτη Κούλελη Ερωτικά, πικάντικα παραμύθια από τα βάθη της Ανατολής. Μια παράσταση με παραμύθια αυστηρώς για ενήλικες. Η Ανθή Θάνου και ο Παναγιώτης Κούλελης μας παρασέρνουν σε ένα πονηρό σεργιάνι μέσα από πικάντικες ιστορίες, ερωτικά παραμύθια και ευτράπελες διηγήσεις από τα βάθη της Ανατολής.
Η Αλιμπέχ προσπαθεί να αντισταθεί στην αποπλάνηση από τον πανούργο Ρούστικο, μια όμορφη χανούμισσα σκαρφίζεται γυναικεία τεχνάσματα για να πετύχει το σκοπό της, και η Αθοπετού και η πονηρή νονά της μας κάνουν να αλλάξουμε τη γνώμη μας για τη Σταχτοπούτα… Πανουργίες γυναικών, άσεμνες μοναχές και γλυκόπικρες παρεξηγήσεις: μια παράσταση αυστηρά για ενήλικες με τα παραμύθια που…ντρέπεται να πει η γιαγιά! Αφήγηση: Ανθή Θάνου Μουσική: Παναγιώτης Κούλελης Πληροφορίες παράστασης Ημερομηνίες: 10 και 11 Φεβρουαρίου 2010 Ώρα: 9:30 μ.μ Χώρος: Θέατρο 3ος ΄Οροφος , Καθολικών 4 στα Άνω Λαδάδικα Τηλέφωνο-Κρατήσεις: 2310535747 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΘΗ ΘΑΝΟΥ Από το 1999, η Ανθή Θάνου ακολουθώντας τα χνάρια των παλιών παραμυθάδων, αφηγείται παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους.
Έχει ανεβάσει παραστάσεις αφήγησης παραμυθιού στη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, στο Χώρο Τέχνης 3ος Όροφος- ΟΥΓΚΑ ΚΛΑΡΑ, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στο Θέατρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στην Αθήνα και αλλού.
Συμμετέχει κάθε χρόνο σε διάφορα. Φεστιβάλ Παραμυθιού σε όλη την Ελλάδα και οργανώνει εργαστήρια για την τέχνη της αφήγησης και μυθοπλασίας.
Το Σεπτέμβριο του 2007 κυκλοφόρησε το βιβλίο CD «Ούτε ’γω ήμουνα εκεί ούτε σεις να το πιστέψετε» από τις μουσικές εκδόσεις «POLY TROPON ». ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΕΛΗΣ Ο Παναγιώτης Κούλελης είναι αυτοδίδακτος μουσικός. Ασχολείται με την παραδοσιακή ελληνική μουσική, παίζει ούτι, φλογέρες και τραγουδάει.
Γράφει στίχους και μουσική για τις παραστάσεις των παραμυθιών. Το θέατρο σκιών εντάσσεται στις δραστηριότητες του.
Οι παραστάσεις «Ο ποντικός και η θυγατέρα του» και «Τα αινίγματα του γίγαντα» παρουσιάστηκαν στη Πάτρα στη Λαμία στις Σέρρες, στη Κέα και στη Βέροια στα πλαίσια της γιορτής παραμυθιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: