Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Συνάντηση Γ.Πεταλωτή με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βιοτεχνών Θράκης

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 25310 24498, 81006
Φαξ: 25310 81555 email:press@gpetalotis.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, δέχθηκε χθες, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010, την επίσκεψη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βιοτεχνών Θράκης και συγκεκριμένα του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ροδόπης, Γιώργου Νικολαΐδη και του μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου και εκπρόσωπο του ΣΕΒ, Ιωάννη Αργυρόπουλου, του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Έβρου, Βασίλη Χαρόβα και του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ξάνθης, Βασίλη Σκαρλάτου, στο γραφείο του στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας/Ενημέρωσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα ενώ η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στις προσδοκίες και τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου και ιδιαίτερα του κλάδου των βιομηχάνων στην περιοχή της Θράκης.
Παράλληλα, καταγράφηκαν όλες οι απόψεις και αποτυπώθηκαν τα προβλήματα σε όλες τους τις διαστάσεις. Ο Γιώργος Πεταλωτής από την πλευρά του εξέφρασε την κατανόηση του για τα προβλήματα αλλά και τη στήριξη του στον κλάδο, τονίζοντας πως θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια εξωστρεφή ανάπτυξη που θα έχει σαν συνέπεια περισσότερες θέσεις εργασίας και ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: