Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Η περιοδεία για το Σύνδρομο Down συνεχίζεται και στην Καλαμαριά

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, συνεχίζουμε μια εκστρατεία γνώσης για την υπέρβαση της προκατάληψης στον Δήμο Καλαμαριάς.
Προσκαλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί στην συνάντησή μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 15:00 έως 19:00 στο 4ο και 5ο Λύκειο Καλαμαριάς (Μ. Αλεξάνδρου & Αν. Θράκης 9)Η περιοδεία έχει σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών, απόψεων και φυσικά, την αλληλοβοήθεια.
Θα παρουσιασθούν τοπικοί Σύλλογοι, καθώς επίσης και εισηγήσεις επιστημόνων.
Περαιτέρω, θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας με θέματα συζητήσεων: την πρώιμη παρέμβαση, την ιατρική ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση, την διατροφή, την φυσική αγωγή, την συμπεριφορά και την υποστηριζόμενη εργασία των ατόμων με Σύνδρομο Down.
H Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Καλαμαριάς κα Μπαλτατζή - Φοροπούλου Κυριακή θα χαιρετίσει τη συνάντηση και προσκαλεί όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε για θέματα που μας απασχολούν.
Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση καλέστε στο Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας τηλ. 2310 472 476, 2310 472 122

Δεν υπάρχουν σχόλια: