Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Το τεύχος του Μαΐου του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι έτοιμο με εκτεταμένο αφιέρωμα για την Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ που θα γίνει στις 28, 29 και 30 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Αρχικά η Autonomia EXPO είχε προγραμματιστεί να γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα.
Αλλά επειδή υπήρχε ένα σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρχουν μεγάλες απεργίες την εβδομάδα εκείνη γι' αυτό ήταν σημαντικό να μετακινηθεί η Autonomia EXPO μία εβδομάδα αργότερα και να γίνει στις 28, 29 και 30 Μαΐου.
Θα θυμάστε στις προηγούμενες διοργανώσεις τα προβλήματα που είχαμε με τις απεργίες στα βενζινάδικα και στις μεταφορικές εταιρείες.
Είναι σημαντικό να τις αποφεύγουμε.
Καλά ή κακά η κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες εξαρτάται κατά πολύ από τη λειτουργία των δημοσίων αγαθών.Όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ θα ενημερωθούν για τις νέες ημερομηνίες με το τεύχος του Μαΐου, με επιστολές που θα πάρουν μέσα στον Μάιο, με e-mail, SMS και τηλεφωνικά.
Η Autonomia EXPO εκ κατασκευής είναι προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες.
Εάν δεν παίρνετε το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ να μας στείλετε τα στοιχεία σας και να σας το στέλνουμε δωρεάν.
Πληροφορίες για τις συνδρομές στο περιοδικό μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483
Μια ενδιαφέρουσα απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας για τα οικογενειακά επιδόματα βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=28537 και αξίζει να διαβαστεί.
Νέα εγκύκλιος του Ι.Κ.Α. για τον θεραπευτικό τουρισμό και πιο συγκεκριμένα για την λουτροθεραπεία έχει εκδοθεί και βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=26290
Μια αλλαγή που αφορά τα ποσοστά αναπηρίας και συγκεκριμένα αφορά «το ποσοστό αναπηρίας που οφείλεται σε ιατρικά κριτήρια, μπορεί να αυξηθεί μέχρι 17 ποσοστιαίες μονάδες λόγω κοινωνικών κριτηρίων ή κριτηρίων αγοράς εργασίας» μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=26292 και ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη.
Ένα νέο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» που προορίζεται μόνο για δημότες του δήμου Αθηναίων πρόκειται να ξεκινήσει.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=28583 και εφόσον είσαστε δημότες του δήμου Αθηναίων μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον.
Το θεατρικό εργαστήριο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας σας προσκαλεί στην παράσταση "Τα Δέντρα Πεθαίνουν Όρθια " του Αλεχάντρο Κασσόνα στις 17 & 18 Απριλίου στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη,Γεννηματά και Ανατολικής Ρωμυλίας 123, Ανω Γλυφάδα στις 20:30,Είσοδος Ελεύθερη.
Ένα κείμενο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα τεκμήρια βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=28561 και σίγουρα μας ενδιαφέρει.
Οι υπόλοιπες συνδέσεις βρίσκονται διαθέσιμες στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις νέες ειδήσεις και την αρθρογραφία από την επικαιρότητα.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: