Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΤΑ 39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το κυνήγι έχει αρχίσει!
Η κυκλοφορία του πρώτου και του δεύτερου βιβλίου της νέας μας συναρπαστικής σειράς μυστηρίου και περιπέτειας «Τα 39 στοιχεία» είναι πλέον πραγματικότητα! Οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους καθώς αναζητούν το επόμενο στοιχείο.
Ποια θα προλάβει να το βρει πρώτη και με ποιο τρόπο;
Άραγε σε ποια χώρα θα ταξιδέψουν αυτή την φορά η Έιμι και ο Νταν και ποιες δυσκολίες θα συναντήσουν;
Αν θες να βρεις εσύ πρώτος τα υπόλοιπα στοιχεία ξεκίνα τοπαιχνίδι στις Αποστολές στο site των 39 Στοιχείων, www.the39clues.gr ! Μόλις ολοκληρώσεις την Αποστολή θα έχεις ανακαλύψει ένα ακόμα στοιχείο! Οι κορυφαίοι σκόρερ των Αποστολών θα κερδίσουν βραβεία Επεισοδίου!
Σε κάθε Διαγωνισμό Επεισοδίου θα επιλεγούν τρεις νικητές βραβείων Επεισοδίου.
Αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα κερδίσει 300€, ο δεύτερος 200€, και ο τρίτος 100€. Μην βιάζεσαι όμως να χαρείς! Το κυνήγι θα αρχίσει σύντομα να δυσκολεύει, όταν θα πρέπει για να ανακαλύψεις κι άλλα στοιχεία, να καταφέρεις να κερδίσεις κι άλλες αποστολές ή να λύσεις κι άλλους γρίφους!!! Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν απίστευτα δώρα!!! Στο τέλος Μαϊου θα κυκλοφορήσει το τρίτο βιβλίο, με τίτλο «Ο Κλέφτης των σπαθιών». Αποσπάσματα από τα βιβλία: http://www.agyra.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=12&Itemid=100107 Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 39 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: