Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

«To Μέλλον του Βιβλίου, Έντυπου και Ηλεκτρονικού»

Αγαπητοί συνάδελφοι, Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) συμμετέχοντας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκη Πατρών σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα:
«To Μέλλον του Βιβλίου, Έντυπου και Ηλεκτρονικού»
Η εν λόγω ημερίδα που συνδιοργανώνεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών και την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαΐου 2010 στην Πάτρα - «Πολιτεία»,Ακτή Δρυμαίων 84. Στις εργασίες της ημερίδας θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Βιβλιοθηκονομίας - Επιστήμης της Πληροφόρησης, ενώ θα βραβευθεί για την προσφορά του ο Κωνσταντίνος Στάϊκος.
Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης τι μώντας την αρχαιότερη Δημοτική Βιβλιοθήκη της χώρας μας , που συμπληρώνει το 2010 έναν αιώνα ζωής, θα τιμήσει με απονομή πλακέτας τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα και τον Πρόεδρο του ΔΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο
Για την παρακολούθηση της ημερίδας, για όσους συναδέλφους από την Αθήνα ενδιαφέρονται, έχει προγραμματιστεί οργανωμένη οδική αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου 15 Μαΐου στις 6.45 από την Ομόνοια (απέναντι από το Hondos Center) και επιστροφή στην Αθήνα μετά το τέλος της ημερίδας.
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Στην Ταμία του ΔΣ της ΕΕΒΕΠ κ. Μαρία Αλεξανδράκη κιν: 6974483271
Στα γραφεία της ΕΕΒΕΠ κάθε Τρίτη και Πέμπτη τηλ: 210 3302128
Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης:
Χορηγός της συμμετοχής της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης στην ημερίδα είναι η εταιρεία ELiDOC Systems and Services.

Δεν υπάρχουν σχόλια: