Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ-4DVD ADVENTURES ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 4DVD
4DVDBOX ADVENTURES COLLECTION
ΚΩΔ: 27003397 BARCODE 5201364733978
Μην χάσετε αυτό το καταπληκτικό 4πλό DVD, αξεπέραστο σε ψυχαγωγία, φαντασία και περιπέτεια.
Πρώτος ήρωας ο Μόμπυ Ντικ σε μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια.
Κυριευμένος από οργή, ο Κάπτεν ’χαμπ έχει μοναδικό σκοπό στην ζωή του να πάρει εκδίκηση από τον Μόμπι Ντικ, την μεγάλη άσπρη φάλαινα που του επιτέθηκε.
Ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβιβάζεται σ’ ένα πλοίο με σκοπό να εγκαταλείψει για πάντα τη Μ. Βρετανία. Τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πέφτουν σε σφοδρή θύελλα. Το πλοίο ναυαγεί και το πλήρωμα χάνεται στα κύματα με μοναδικό επιζώντα τον Ροβινσώνα, που η θάλασσα τον ξεβράζει σ’ ένα ερημικό, αχαρτογράφητο νησί.
Στο 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα ένα τεράστιο "κήτος" διατρέχει τους ωκεανούς και προκαλεί τους ναυτικούς. Δεν είναι γέννημα της φύσης αλλά της ανθρώπινης επινόησης. Ο "Ναυτίλος" διοικείται από τον πλοίαρχο Νέμο, που έχει ορκιστεί να "τιμωρήσει" την ανθρωπότητα και να βοηθήσει τους αδικημένους.
Το κάλεσμα της άγριας φύσης είναι  μια κλασική περιπέτεια. Οι άνθρωποι είχαν βρει μέσα στο αρκτικό σκοτάδι ένα κίτρινο μέταλλο κι ορμούσαν κατά χιλιάδες προς το Βορρά. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονταν σκύλους δυνατούς και μαλλιαρούς, που να αντέχουν στη σκληρή δουλειά και την παγωνιά. Ένας μεγάλος σκύλος, διασταύρωση Αγίου Βερνάρδου με ποιμενικό, τους βάζει σε περιπέτειες.
Απολαύστε αυτό το μοναδικό 4πλό DVD και χαθείτε μαζί με τους ήρωες σε απίστευτες ώρες περιπέτειας.
4DVD BOX ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ
ΚΩΔ: 27003398  BARCODE: 5201364733985
Ένας παραμυθένιος κόσμος, γεμάτος σοφία και γνώση, ανοίγεται μπροστά μας με τους πιο γνωστούς και διασκεδαστικούς μύθους του Αισώπου.
Ποντικάκια και λιοντάρια, αλεπούδες, άλογα και γάιδαροι, λαγοί και χελώνες πιάνουν το παιδί από το χέρι για ένα μαγευτικό ταξίδι στους μύθους του Αισώπου.
Ένα ταξίδι με ήρωες ζώα γνωστά στο παιδί, που το βοηθούν να γνωρίσει ανθρώπινους χαρακτήρες και ιδιότητες και να δομήσει σιγά-σιγά την προσωπικότητά του.
DVD1: Ο Λαγός και η Χελώνα - Το Λιοντάρι και το Ποντίκι - Η Αλεπού με την Κομμένη Ουρά
DVD2: Ο Αετός και η Αλεπού - Η Φαντασμένη Καλιακούδα - Η Γυναίκα και η Κότα
DVD3: Το ’λογο και ο Γάιδαρος - Οι Δύο Φίλοι και η Αρκούδα  - Το Καναρίνι και η Νυχτερίδα
DVD4: Το Λιοντάρι και ο Αγρότης - Ο Ψεύτης - Ο Προφήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: