Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη του Τάσου Ζαφειρίου στη Μαρία Παπαδάκη

Τον Τάσο Ζαφειρίου, τον μαθαίνουμε τώρα και ακούγοντας τα τραγούδια του χαμογελάμε και.. συνεχίζουμε να τ’ ακούμε, περιμένοντας κι’ άλλη, κι’ άλλη, κι’ άλλη ευχάριστη έκπληξη στο επόμενο και το μεθεπόμενο κομμάτι.  «Τα τραγούδια έχουν δύναμη και δεν μπορεί κανείς να δαμάσει αυτή τη δύναμη….» λέει ο ίδιος και δεν νομίζω ότι διαφωνώ μαζί του..
Συνέντευξη του Τάσου Ζαφειρίου στη Μαρία Παπαδάκη για το "Μουσικόραμα"http://www.mousikorama.gr/site/index.php/concerts/652-zafeiriou-synenteuksi      
Ο Δημήτρης Λάμπος γεννήθηκε στο Βερολίνο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Από πολύ νεαρή ηλικία άρχισε να γράφει στίχους και πεζά και ακολούθησε και η ενασχόλησή του με τη μουσική.   
Έζησε κάποια χρόνια στην Αγγλία σπουδάζοντας Διεθνή Οικονομικά, και την ίδια περίοδο εξέδιδε το λογοτεχνικό περιοδικό «O Καθρέφτης» μαζί με ομάδα συνεργατών, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε παράλληλά σε διαφορετικές μπάντες ως κιθαρίστας και τραγουδιστής.  
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο. Η πρώτη της επαφή με την μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της, στη φιλαρμονική Σάμου. Στη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων έγραψε τη μουσική της παράστασης “Πλούτος” του Αριστοφάνη, όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.
Διαβάστε στο GREEKSOUND        
«Οι νόμοι είναι σαν τους ιστούς της αράχνης. Οι μικροί πιάνονται, οι μεγάλοι τους ξεσκίζουν»
Σόλων ο Νομοθέτης  
Γράφει ο Κώστας Λάμπος    

Δεν υπάρχουν σχόλια: