Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

" Οι Μουσικές Πατρίδες "

Η Δάφνη Λέμπερου σε μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση στο ALAS!!!     
Ότι αγαπήσαμε...   
Με όσα μεγαλώσαμε...         
...Για ότι μας κρατά δυνατούς να συνεχίσουμε να ζούμε...         
Η Δάφνη Λέμπερου σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι, έτοιμη να μας ξυπνήσει τις αναμνήσεις, έτοιμη να μας καθηλώσει, έτοιμη να μας ξεσηκώσει!!!         
Γεννήθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης.       
Η επαφή της με την μουσική αρχίζει σε ηλικία 10 ετών, μαθαίνοντας φυσαρμόνικα και αργότερα στη φιλαρμονική της πόλης της τρομπέτα και τύμπανο.         
Συμμετείχε για δέκα χρόνια στη φιλαρμονική Επανομής.         
Στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης σπούδασε ακκορντεόν και παρακολούθησε μαθήματα κλαρίνου με δάσκαλο τον Νίκο Δαφλίδη.        
Στο Εθνικό Ωδείο στην Αθήνα παρακολούθησε ανώτερα θεωρητικά και μαθήματα φωνητικής με την Άννα Διαμαντοπούλου, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.         
Συνεργάζεται με τη Σπείρα -Σπείρα από το 2005 υπό τη διδασκαλία του Σταμάτη Κραουνάκη.      
Συμμετέχει στις παραστάσεις "Χορικά", "Αιώνια θητεία στο κάλος", στη μουσική θεατρική σκηνή Αθηνα'ί'ς καθώς και στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Ευρωπα'ι'κό Κέντρο Δελφών και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (2006). Επίσης στο Ηρώδειο, στην παράσταση "Αυτά που 'κάψαν το σανίδι" (2008).       
Το 2007 συμμετείχε στο δίσκο "Πόσο σ'αγαπώ" του Σταμάτη Κραουνάκη, στο τραγούδι "Χρόνια σαν τριαντάφυλλα" σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Επίσης συμμετείχε στις παραστάσεις της Σπείρα-Σπείρα "Δουλάρες" (2006), "Πόσο σ'αγαπώ-επιθεώρηση" (2007), "All the buzz" (2008) και στο "Festivalium" (2009).       
Αυτή την Τετάρτη λοιπόν (1/12/2010), η Δάφνη Λέμπερου πλαισιωμένη από τον Κωνσταντίνο Κοντογιάννη (μπουζούκι-τραγούδι), τον Στάθη Άννινο (πιάνο), και τον Μίλτο Χρυσανθίδη (κιθάρα-τραγούδι), σε μια εκπληκτική-μουσική παράσταση, στο ALAS!!!        
Τηλ. Κρατήσεων: 2130 371200 (καθημερινά μετα τις 17:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: