Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το εργαστήρι του βιβλίου - Αναβολή της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη

το εργαστήρι βιβλίου του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου               
-παράρτημα Θεσσαλονίκης-                  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ            
Λόγω της γενικής απεργίας, αναβάλλεται η ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας με τους διδάσκοντες του «Εργαστηρίου του Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» στη Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.                 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), Στρ. Καλλάρη 5, Θεσ/νίκη, τηλ. 2310-243572).              
Το «Εργαστήρι του βιβλίου » που λειτουργεί από το 2005 στο κτήριο του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) στην Αθήνα και φέτος για πρώτη χρονιά ξεκινάει τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (με τη συνεργασία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και του Μορφωτικού Ιδρύματός της) θα παρουσιάσει η Διευθύντρια του ΕΚΕΒΙ κα Κατρίν Βελισσάρη.          
Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με την συγγραφέα Σοφία Νικολαΐδου που θα διδάξει μυθιστόρημα και την επιμελήτρια εκδόσεων Άσπα Χασιώτη που θα διδάξει διόρθωση και επιμέλεια κειμένων.          
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ : 14 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ 2011           
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011             
Αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια:       
στην Αθήνα (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, παιδικό βιβλίο, δημοσιογραφία-κριτική-λογοτεχνία, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων, εργαστήριο δημιουργικής ανάγνωσης, καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, εικονογράφηση παιδικού βιβλίου)            
και στη Θεσσαλονίκη (μυθιστόρημα, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων) καθώς και αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ                         
Πληροφορίες ΕΚΕΒΙ: Μαρία Θεοδωρίδου, τηλ.: 210-9200300, 210-9200336       
seminaria@ekebi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: