Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Φίλοι και φίλες, σε λίγο καιρό θα προκηρυχθούν προγράμματα για την κοινωνική οικονομία και τις κοινωνικές επιχειρήσεις.                      
Κατά τη γνώμη μου η κοινωνική οικονομία είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο αυτοοργάνωσης της κοινότητας των ανθρώπων με αναπηρίες γι' αυτό η χρηματοδότηση που θα προκύψει από αυτά τα προγράμματα ενδεχομένως να είναι σωτήρια για την δημιουργία υποστηρικτικών δομών.                   
Ως κοινότητα θα πρέπει να προετοιμαστούμε.                      
Εμείς εδώ στο Disabled.GR παρακολουθούμε εδώ και χρόνια τα της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών επιχειρήσεων:                       
Στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=19 θα βρείτε αρκετά σημαντικά τεχνικά κείμενα για την επιχειρηματικότητα όπως αυτή πραγματώνεται κάτω από συνθήκες αναπηρίας.                   
Στο http://news.disabled.gr/?cat=19 θα βρείτε αποδελτίωση του ημερήσιου και του περιοδικού τύπου για οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.                  
Χρειάζεται διάβασμα!                     
Ένα πάρα πολύ καλό κείμενο για την καλή επιχειρηματικότητα που δεν εμποδίζεται από την οικονομική κρίση μπορείτε να διαβάσετε στο http://news.disabled.gr/?p=36326 και μολονότι δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να πει δείχνει αυτά που μπορούν να γίνουν και τη λογική που πρέπει να υπακούουν όλα αυτά που γίνονται.                   
Διαβάστε για τον κοινωνικό τουρισμό του 2011 στο http://news.disabled.gr/?p=36322               
Η πληρωμή των παροχών σε είδος του Ι.Κ.Α. (αναπηρικών αμαξιδίων, καθετήρων, συστημάτων ουροσυλλογής, αναλωσίμων) από εδώ και στο εξής θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό http://news.disabled.gr/?p=36320.                            
Ο δήμος Αθηναίων ξεκινά τη χορήγηση ειδικής κάρτας στάθμευσης http://news.disabled.gr/?p=36290.                      
Όσοι και όσες ψάχνετε να διαβάσετε για τις μοντέρνες θεραπείες με τα βλαστοκύτταρα, τις γονιδιακές «θεραπείες» μπορείτε να το κάνετε καθημερινά από το http://news.disabled.gr/?cat=121 όπου συγκεντρώνουμε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.                    
Στο http://news.disabled.gr/?cat=8 μπορείτε να διαβάζεται καθημερινά όλες τις ειδήσεις από τον ημερήσιο και από τον περιοδικό τύπο που αφορούν την παραπληγία και την τετραπληγία.               
Σε ό,τι αφορά στις παροχές προς ΑμεΑ μπορεί να διαβάζετε καθημερινά το http://news.disabled.gr/?cat=10 όπου έχουμε πλήρη κάλυψη της ειδησεογραφίας.                       
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: