Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ


Αναγνώστες του http://www.disabled.gr/ αναφέρουν πως στη Ρόδο δεν έχουν εισπράξει τα αναπηρικά επιδόματα εδώ και τρεις μήνες.         
Αλήθεια, υπάρχουν άνθρωποι και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που δεν έχουν εισπράξει τα αναπηρικά επιδόματα και πόσους μήνες έχει καθυστερήσει η είσπραξη των αναπηρικών επιδομάτων;            
Ενημερώστε μας για να γράψουμε σχετικά.            
Διαβάστε και το http://news.disabled.gr/?p=37036 που λέει πολλά.            
Όπως σας έγραψα και στο προηγούμενο newsletter το περιοδικάκι μας και πιο συγκεκριμένα το μεγάλο, ανεπανάληπτο, τρελιάρικο και φευγάτο έντυπο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ βρίσκεται για online ανάγνωση και ξεκοκκάλισμα στο http://issuu.com/sifis/docs/at078 ή εάν θέλετε να επιλέξετε τη μορφή που θα το διαβάσετε ανοίξτε το http://www.disabled.gr/lib/?p=35509 και διαλέξτε μορφή.           
Ο μηχανισμός αναζήτησης στο http://www.disabled.gr/ δουλεύει και δουλεύει πάρα πολύ καλά.          
Έχω προσέξει όμως πως κάποιοι αναγνώστες που προσπαθούν να βρουν αυτό που ψάχνουν γράφουν ότι γράφουν χωρίς ορθογραφία αλλά και χωρίς στρατηγική αναζήτησης.             
Δεν χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση μια ολόκληρη πρόταση επειδή ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι σκληρός για να βγάζει αποτελέσματα και μάλιστα με ακρίβεια.      
Χρειάζεται να βάζετε τις βασικές λέξεις κλειδιά και ας βγάλει και δέκα αποτελέσματα περισσότερα.           
Ο Γιάννης Οικονόμου www.antithesis.gr έκανε πολύ καλή δουλειά και η μηχανή βγάζει σωστά αποτελέσματα. Χρειάζεται όμως να την χρησιμοποιούμε σωστά και ορθολογικά. Δεν είναι σαν το google που βγάζει κατά προσέγγιση.            
Η συγκεκριμένη μηχανή βγάζει αυτό που υπάρχει και επειδή υπάρχουν χιλιάδες κείμενα είναι σημαντικό να βγάζει αυτά που πρέπει να βγουν και αυτό εξαρτάται από τις λέξεις κλειδιά που βάζουμε.             
Η μηχανή αναζήτησης βρίσκεται σε όλες τις σελίδες του http://www.disabled.gr/, του http
://
news.disabled.gr/ και του http://www.disabled.gr/biz/ στην επάνω δεξιά γωνία.            
Ι.Κ.Α. Αρ. πρωτ.: Γ32/184/25.2.2011: Αιτήματα ασφαλισμένων απόδοσης δαπάνης για επίσκεψη σε γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ http://www.disabled.gr/lib/?p=35735           
Ξεκίνησε πάλι το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου http://news.disabled.gr/?p=38160           
Το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο για το ηλεκτρικό ρεύμα ισχύει όχι μόνο για την Δ.Ε.Η. αλλά και για τις άλλες εταιρείες που προμηθεύουν ηλεκτρικό ρεύμα http://news.disabled.gr/?p=37613             
Εγκρίθηκε ο κανονισμός πυρασφάλειας για τα αεροδρόμια και (για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία) περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν και τους ανθρώπους με αναπηρίες.           
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.disabled.gr/lib/?p=35647          
Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πότε κόβεται η σύνταξη των συνταξιούχων ( και μεταξύ των συνταξιούχων και των ΑμεΑ) όταν εργάζονται βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=38081               
Εγκύκλιος του Ι.Κ.Α. για την απασχόληση των συνταξιούχων http://www.disabled.gr/lib/?p=35709            
Μια ενδιαφέρουσα απόφαση δικαστηρίου για τη φορολογία, το φόρο μεταβίβασης ακινήτων και την απαλλαγή αγοράς πρώτης κατοικίας (που αφορά ιδιοκτήτες με αναπηρίες) βρίσκεται στο http://www.disabled.gr/lib/?p=35644                
Συνεχίζεται το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση 200.000 θέσεων εργασίας http://news.disabled.gr/?p=37882.             Συρρικνώνεται το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι http://news.disabled.gr/?p=37920             
Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» http://news.disabled.gr/?p=35371 αλλά με τα ίδια κουσούρια.       
Κάποτε επίπεδο θα πρέπει να πάρει η κυβέρνηση την απόφαση να χρηματοδοτήσει τους καταναλωτές των υπηρεσιών των προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι» για να αναγκαστούν οι εργαζόμενοι να εργαστούν.           
Το περιμέναμε πως τα συνταξιοδοτικά όρια θα καθοριστούν από το προσδόκιμο ζωής.           
Τώρα γιατί κανένας δεν το λέει αυτό είναι μια άλλη ιστορία.           
Διαβάστε το http://news.disabled.gr/?p=37454              
Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Βιοανάδραση & Ψυχοφυσιολογικές Διαταραχές» και μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το http://www.disabled.gr/lib/?p=35771              
Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδoς διοργανώνει ημερίδα για τη μυασθένεια, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.          
Οι εκδηλώσεις χωρίζονται σε δύο μέρη.           
Το πρώτο μέρος, με θέμα "ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΑΣΘΕΝΕΙΑΣ" ξεκινά στις 10:00 π.μ. και απευθύνεται κυρίως σε γιατρούς και ειδικούς.           
Το δεύτερο μέρος της ημερίδας, που ξεκινά στις 2:30 μ.μ, έχει θέμα "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΥΑΣΘΕΝΩΝ" και εκεί, οι μυασθενείς θα μπορούν να θέσουν ερωτήματα στους ομιλητές για θέματα σχετικά με τη μυασθένεια.             
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: