Τρίτη 17 Μαΐου 2011

EROTOKRITOS LUXURY STUDIOS

Στο πανέμορφο, και μοναδικό κατοικήσιμο νησάκι της Χαλκιδικής, στην Αμμουλιανή, βρίσκονται και σας περιμένουν για τις διακοπές σας χειμώνα καλοκαίρι τα EROTOKRITOS LUXURY STUDIOS, μια οικογενειακή επιχείρηση φτιαγμένη σε ένα χώρο 4500 μέτρων με πολύ μεράκι έτσι, που να σας κάνει να νοιώθετε «σαν στο σπίτι σας»!

Αλλά ας ρίξουμε μια ποιο αναλυτική ματιά, για να γνωρίσουμε καλύτερα το νησάκι, και τα studios.
120 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, και 98 από τα Νέα Μουδανιά, είναι η απόσταση που χωρίζει τους επισκέπτες από αυτόν το μικρό επίγειο παράδεισο των 4,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων!
Σε αυτόν τον μικρό παράδεισο, πάνω στο ύψωμα (τοποθεσία ουδέτερα για τους ντόπιους) ο Κώστας και η Γιώτα έχτισαν τα EROTOKRITOS LUXURU STUDIOS, Δώδεκα «μικρά διαμερισματάκια» με τεράστιο κήπο πλήρως εξοπλισμένα έτσι που να μην λείπει τίποτα στους ενοικιαστές, να μην λείπει το ψυγείο, η κουζίνα  και η ψησταριά για το καθημερινό μαγείρεμα (για όσους δεν θέλουν να πάνε ταβέρνα) ακόμα και τα μαγειρικά σκεύη.            
Να μην λείπει ο κλιματισμός, η τηλεόραση, το ζεστό νερό, οι «απλώστρες», να μη λείπει ακόμα και η «παιδική χαρά» για τα μικρά, αλλά και (γιατί όχι) τα μεγάλα παιδιά!               
Απολαύστε στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και ηρεμίας από το μπαλκόνι του δωματίου σας βλέποντας την καταπληκτική θέα και από τις δυο πλευρές του δωματίου σας.                   
Η θάλασσα βρίσκεται στα 350 μέτρα απόσταση για το μπάνιο σας.                  
Οι Αλυκές σας περιμένουν!                  
Αλλά αν θέλετε να πάτε σε άλλη παραλία, έχετε και άλλες επιλογές όπως  τον Αη Γιώργη, το καραγάτσι, κλπ!                    
Στην τοπική αγορά της αμμουλιανής θα βρείτε όλα σχεδόν τα καταστήματα για τις καθημερινές σας ανάγκες αλλά και για την διασκέδαση, κάτι που γίνεται χωρίς να χάνεται το παραδοσιακό χρώμα του νησιού.                    
Στην Αμμουλιανή υπάρχει αγροτικό ιατρείο, καθώς και ταχύπλοο για μεταφορά έκτακτων περιστατικών (αχρείαστο ναναι).                  
Οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα για «κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος» με τα δυο καραβάκια που υπάρχουν ημερησίως, η και για διάφορες θαλάσσιες εκδρομές στην περιοχή με τα σκάφη που υπάρχουν γι αυτό το λόγο.                  
Καραβάκι για να μεταφέρει εσάς και το αυτοκίνητο η τη μηχανή σας υπάρχει ανά 30 λεπτά τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ για το χειμώνα σε ποιο μεγάλα διαστήματα, δηλαδή γύρω στα 5 δρομολόγια ημερησίως.                   
Για να έρθετε στην Αμμουλιανή, θα έρθετε μέχρι την Τρυπητή με το δικό σας μέσο η με το ΚΤΕΛ και από εκεί με το πορθμείο σε 10 λεπτά θα περάσετε απέναντι.                  
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ στην Προ του Άθω Περιοχή!                          
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις 6974116535                    
Email erotokritosluxurystudios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: