Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο ΕΟΠΥΥ έκανε επιτέλους ιστοσελίδα

Επιτέλους ο ΕΟΠΥΥ έχει κάνει ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.eopyy.gov.gr/ και από μια πρώτη ανάγνωση είναι αρκετά ενημερωτική.                            
Το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το http://www.disabled.gr/ εξακολουθούν να αναζητούν πληροφορίες για τον ΕΟΠΥΥ τόσο από τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία και τη δημόσια διοίκηση γενικότερα όσο και από τους ίδιους τους ασφαλισμένους.                         
Καθημερινά, δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από ασφαλισμένους από όλη την Ελλάδα που μας αναφέρουν τις λεπτομέρειες που έχουν συνάντησει. Σ                               
ταδιακά θα κωδικοποιήσουμε αυτή την εμπειρία και θα τη δημοσιεύσουμε και στο περιοδικό αλλά και στο http://www.disabled.gr/ ώστε να ενημερωθούν οι χιλιάδες αναγνώστες.                            
Στο http://www.disabled.gr/forum/ λειτουργεί η μεγαλύτερη ψηφιακή κοινότητα ανθρώπων που έχουν κάποιο πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για την αναπηρία και απαντώνται πολλά από τα ερωτήματα και τις απορίες που προκύπτουν.                              
Στο http://news.disabled.gr/ δημοσιεύεται όλη η επικαιρότητα και οι ειδήσεις από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο.                               
Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις εγκυκλίους και τα νομοθετήματα που αφορούν το ΕΟΠΥΥ από το http://www.disabled.gr/lib/?cat=256 που τα δημοσιεύει πόδα εγκαίρως.                                    
Στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=42867 θα βρείτε την πιο πρόσφατη εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ που δημοσιεύθηκε στις 13 Ιανουαρίου.                                    
Πολλούς χαιρετισμούς, Νίκος, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: