Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

«Το Τελλόγλειο μιλάει.»

ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.                                     
Αγ. Δημητρίου 159Α, 546 36 Θεσσαλονίκη                               
τηλ. 2310 247.111, www.tf.auth.gr/teloglion,                                    
e-mail: teloglion@auth.gr                             
«Το Τελλόγλειο μιλάει.» κάθε Τρίτη στο Δημοτικό Εθελοντικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης 100,6 fm σε μια ωριαία εκπομπή στις 4 το απόγευμα.                               
Εκτάκτως, όμως, σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ξανα. μιλάει στις 3 το απόγευμα, για τον Beethoven, με αφορμή την έκθεση στο Τελλόγλειο.                                
Αύριο στο στούντιο του Δημοτικού Εθελοντικού Ραδιοφώνου 100,6 fm, η Αλεξάνδρα Γουλάκη - Βουτυρά, καθηγήτρια του ΑΠΘ και Γενική Γραμματέας του Δ. Σ. του Τελλογλείου και η μουσικός Σοφία Τσώχου μιλούν για τον Beethoven στην εκπαιδευτικό Ελένη Μπούσια, και φυσικά ακούν. Beethoven.                                   
Μαζί τους κι ο καθηγητής Ορθοπαιδικής ΑΠΘ Γεώργιος Καπετάνος, που αναλύει το θέμα της ημερίδας για την κώφωση στην Τέχνη «Ήχοι Ψυχής», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Τελλόγλειο.                           
Υπενθυμίζεται πως το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. ανταποκρινόμενο στο προσκλητήριο της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) του Δήμου Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση της συχνότητας fm100,6 στους πολίτες και τους φορείς της πόλης, ανέλαβε την εθελοντική κι ερασιτεχνική δημιουργία της εκπομπής «Το Τελλόγλειο μιλάει.», παρουσιάζοντας άμεσα, σε πρώτο πρόσωπο τις δράσεις του στον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: